کلیفرم مدفوعی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

کلیفرم مدفوعی :

مواد مورد نياز تست کلیفرم مدفوعی اين محيط ممكن است به صورت خشك در بازار موجود نبوده و نياز به تهيه مواد اوليه داشته باشد. در صورت نياز به تهيه به صورت زير آماده مي گردد.

کلیفرم مدفوعی

به كمك حرارت مواد جامد را در آب حل كرده و سپس (پلي اتيلن گليكول پارا ايزو اكتيل 6 تنظيم نماييد. پيش از سترون كردن، محيط را در لوله هاي /9± 0/ را در 1 PH . فنيل اتر) را بيفزاييد.تخمير ريخته و به هر كدام يك لوله دورهام اضافه كنيد . به طوري كه پس از س ترون شدن حداقل بخشي
از لوله هاي دورهام در محيط كشت شناور باشند . لوله هاي تخمير را با در فلزي يا پلاستيك مقاو م ببنديد و در اتوكلاو با دماي oC 121 به مدت 10 دقيقه قرار دهيد. لوله ها را مي توانيد در دماي آزمايشگاه يا جاي تاريك تا 7 روز نگهداريد. تشكيل رسوب مشكلي در كار ايجاد نمي كند.

نمونه به آن، ميزان تركيبات تشكيل ml را با غلظتي بسازيد كه افزودن 10 A محيط كشت 1 بهتر ml دهنده آن را كه بايد در يك محيط استاندرد وجود داشته باشند، كاهش ندهد. براي لوله هاي 10 است محيط كشت را با غلظتي دو برابر از مواد تهيه شده پيشنهاد شده تهيه نمود.

روش آزمايش کلیفرم مدفوعی:

در روش استاندارد تخمير براي كل كليفرم ها A لوله هاي حاوي آبگوشت 1  تشريح شده با كشت ميكروبي تلقيح كرده و به مدت 3 ساعت در انكوبات ورoC35± قرار دهيد . 0/ 5 سپس تمام لوله ها را به حمام آب با دماي oC21 ساعت ديگر ± 44/5± منتقل كرده و به مدت 2 0/ 2 گرما گذاري كنيد.

تفسير آزمايش کلیفرم مدفوعی:

ظرف 24 ساعت يا كمتر بيانگر پاسخ مثبت A توليد گاز در هر يك از لوله هاي حاوي آبگوشت 1  را از روي تعداد لوله هاي مثبت، همانطور MPN به آزمايش حضور كليفرم هاي مدفوعي است . ميزان كه پيش از اين تشريح شد، محاسبه كنيد.

 

مقالات پیشنهادی

ایمنی در کلرزنی

ایمنی در کلرزنی ایمنی در کلرزنی مخازن آب و خروجی تصفیه خانه های پساب یکی از اصولی است که همواره باید مد نظر باشد، چرا که گاز کلر سمی بوده و در صورت رعایت نکردن نکات ایمنی ممکن است عواقب خطرناکی را به همراه داشته باشد. برای ایمنی در کلرزنی باید همواره خطوط انتقال کلر و […]

میزان مصرف آب در محصولات کشاورزی

میزان مصرف آب در محصولات کشاورزی : میزان مصرف آب در محصولات کشاورزی  ابتداء به تعريف آب مجازي و فرهنگ مصرف آب و چگونگي تعامل كشورها با كمبود آ ب در توليد و تجارت محصولات مختلف پرداخته و سپس برخي راهكارهاي پيشنهادي براي اصلاح مديريت مصرف بهينه آب به همراه تصاويري از ميزان آب مصرفي […]

مشخصات آب آشامیدنی سالم

مشخصات آب آشامیدنی سالم : زندگي سالم مرهون داشتن آبی سالم که منطبق بر مشخصات آب آشامیدنی سالم بوده و عاري از هر گونه آلودگي باشد. امروزه ما انسان ها بدليل فراموشـي و عدم توجه به مسايل بهداشتي اقدام به دفع فاضلاب هاي شهري و صنعتي، دفع زباله هاي معمولي و ويـژه، اسـتفاده از حشره كش […]

آزمایش آب سالم

آزمایش آب سالم : آزمایش آب سالم ، برای آنالیز میکروبی و شیمیایی آب  در آزمایشگاه آب شرکت آبرام قابل انجام می باشد که بر اسا استاندارد شماره ۱۰۵۳ و ۱۰۱۱ سازمان ملی استاندارد پارامتر هایی شامل توتال کلیفرم، فیکال کلی ، سختی کل، نیترات ، نیتریت ، سولفات، سدیم،پتاسیم، کلسیم، منیزیوم و … و […]

آزمایش آمونیاک آب

آزمایش آمونیاک آب: آزمایش آمونیاک آب، آمونياک در آبهای سطحی در غلظتي کمتر يا مساوی1/ 0 ميلی گرم در ليتر برحسب ازت ممكن است يافت شود ، و غلظتهای بالاتر از آن نشان دهنده آلوده شدن آب به وسيله فاضلاب شهری يا پساب صنعتی است. نمونه برداری برای آزمایش آمونیاک آب: نتايج قابل قبول بر روی نمونه های […]

بهداشت آب آشامیدنی

بهداشت آب آشامیدنی : بهداشت آب آشامیدنی موضوعي بسيار مهم در بهداشت عمومي و مديريت سلامت مخصوصا در زمان مسافرت و ایام نوروز می باشد. قبل از پرداختن به راه كارهاي عملي استحصال، انتقال، بهسازي و توزيع آن لازم است اين عنصر حياتي موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پايدار، شناخته شود. در شرایط […]

تجهیزات آزمایشگاه آب

تجهیزات آزمایشگاه آب

تجهیزات آزمایشگاه آب : تجهیزات آزمایشگاه آب که مورد نیاز برای انجام آزمایشهای آب و فاضلاب بستگی به آزمایشات که قصد اندازه گیری آنرا را داریم، دارد. لذا برا اجرای آزمایشات آب و فاضلاب به مواد و تجهیزات زیر نیاز داریم… اندازه گیری PH : دستگاه pHمتر وسایل شیشه ای مختلف اندازه گیری دما : […]

گوگرد در آب های آشامیدنی

گوگرد در آب های آشامیدنی گوگرد (S) در آب های آشامیدنی یک عنصر نافلز چند ظرفیتی، جزء گروه 16 جدول تناوبی، با عدد اتمی 16 و جرم مولی g/mol 32.065 است. گوگرد در طبیعت در: ذخایر گوگرد عنصری، کانی های سولفاتی و سولفیدی، موجودات زنده و مواد آلی و نیز در جوّ و آب وجود […]

استانداردهای طراحی آزمایشگاه آب

استانداردهای طراحی آزمایشگاه آب هدف از رعایت استانداردهای طراحی آزمایشگاه آب ، فراهم کردن یک محیط بی خطر است تا کارکنان آزمایشگاه ، در آن محیط به انجام فعالیت بپردارند. دومین هدف در نظر گرفتن استانداردهای طراحی آزمایشگاه آب برای استفاده در فعالبت های آموزشی و پژوهشی است. در کل باید تجهیزات و پارامتر های […]

فرآیند نیتریفیکاسیون

فرآیند نیتریفیکاسیون فرآیند نیتریفیکاسیون ،طی فرآیند تصفیه فاضلاب اتفاق می افتد که طی نيتريفيكاسيون براي توصيف فرآيند بيولوژيكي دو مرحله اي اسـت كـه آمونيـاك به نيتريت و نيتريت به نيترات اكسيد مي شود. نياز به فرآیند نیتریفیکاسیون در تـصفيه فاضـلاب بـه دليـل ملاحظات كيفي آب است. اين ملاحظات عبارتند از: اثر آمونياك بر آبهـاي دريافـت كننـده از […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 32
  • در انتظار بررسی: 6
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید