آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس

آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس به عنوان یک باکتری شاخص برای کیفیت بهداشتی آب های سطحی که در آب های آلوده ایجاد عفونت های پوستی و ذات الریه می شود.امروزه باکتري استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus به عنوان یک عامل مهم بیماري زا مخصوصا در بیمارستان ها  شناخته می شود. در 50سال گذشته این باکتري تغییرات ژنتیکی زیادي را متحمل شده است. از آنجایی که این باکتري داراي ژنوم انعطاف پذیري می باشد، سویه هاي بیماري زا و مقاوم به داروي آن گسترش یافته است.

استافیلوکوکوس اورئوس موجب ایجاد طیف وسیعی از بیماري ها مانند اندوکاردیت، استئومیلیت، مسمومیت غذایی، سپتی سمی، عفونت هاي پوستی، کورك، کفگیرك، عفونت هاي بافت نرم و سندرم پوسته پوسته شدن پوست در انسان می گردد.

 

آزمایش-استافیلوکوکوس-اورئوس

روش آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس

روش آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از لوله های تخمیری به این شرح است که  لوله های دارای ۱۰ میلی لیتر محیط کشت M-SB را بر طبق  روش آزمایش احتمالی تلقیح می شوند و به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۳۵ درجه سانتیگراد قرار داده می شوند. بعد از طی زمان انکوباسیون از لوله های مثبت که دارای کدورت و حباب می باشند در پلیت های LSAM کشت خطی داده و مدت ۴۸ ساعت و در دمای ۳۵ درج سانتیگراد قرار داده می شوند.  منطقه دارای کدورت اطراف کلنی ها پس از ۲۴ ساعت نشان دهنده ی  فعالیت لیپووتیلن-لیپاز و منطقه زرد بعد از ۴۸ ساعت اطراف کلنی ها گویای تخمیر مانیتول است.

پلیت های منفی را مجددا لوله های اولیه (قبل از اینکه لوله را دور ریخته شود) کشت خطی داده شود. فعالیت لیپوویتیلن-لیپاز با تولید آنزیم کواگولاز ارتباط دارد. برای اطمینان بیشتر از کلنی های تک آزمایش کاتالاز، کواگولاز ، تخمیز مانیتول، تخمیز گلوکوز در شرایط بی هوازی و رنگ آمیزی گرم انجام شود. برای آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس ، تمامی موارد بالا مثبت است.

محیط کشت آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس

محیط کشت مورد استفاده برای آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس بر اساس ترکیبات زیر ساخته می شود.

تهیه محیط کشت آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس

برای مدت 4 دقیقه با جوشاندن حرارت داده شود. pH باید حدود 7.0 ± 0.2 باشد. برای تزریق 10 میلی لیتر آماده شود.

مقالات پیشنهادی

بیماریهای آب آلوده

بیماریهای آب آلوده : پروتوزوآها، ويروسها و باكتريها ناقل بیماریهای آب آلوده  هستند.سه گروه متفاوت از ميكروارگانيسمها هستند كه مي توانند از طريق آب آشاميدني منتقل شوند.اين  ميكروارگانيسمها از راه مدفوعي آلودگي فاضلاب يا زائدات حيواني وارد آب ميشوند. در جدول زیر مقادر راهنماي سازمان بهداشت جهاني براي كيفيت ميكروبي آب آشاميدني، بر گرفته و […]

کیفیت آب شرب تهران

کیفیت آب شرب تهران

کیفیت آب شرب تهران : کیفیت آب شرب تهران به عوامل فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب بستگی دارد. زندگي سالم مرهون داشتن محيطي سالم و عاري از هر گونه آلودگي است. امروزه ما انسان ها بدليل فراموشـي و عدم توجه به مسايل بهداشتي اقدام به دفع فاضلاب هاي شهري و صنعتي، دفع زباله هاي معمولي و […]

آزمایش آلودگی آب تهران

آزمایش آلودگی آب تهران : آزمایش آلودگی آب تهران ، ازدیاد جمعیت و گسترش شهرنشینی، صنعتی شـدن و کــاربرد نامناســب و اســتفاده بــی رویــه از زمــین ، مســایل زیست محیطی متعددی را ایجاد نموده است که آلودگی منـابع آب یکی از پیامدهای مهم آن به شمار میآید. مناطق مسـکونی تهران آب تراکم بالا و درمحل های […]

شناسایی یون سولفیت

شناسایی یون سولفیت شناسایی یون سولفیت که با روش تیتراسیون یدومتری قابل انجام است ، شناسایی یون سولفیت در نمونه آب های بویلر و مخازن تغذیه بویلر ها که از سولفیت برای کنترل میزان اکسیژن محلول استفاده می کنند ، ممکن است وجود داشته باشد.  در آب های طبیعی و در خروجی تصفیه خانه های […]

تنظیم ph آب استخر

تنظیم ph آب استخر : تنظیم ph آب استخر تاثير زيـادي بـر ميـزان اثرگـذاري و كـاركرد صـحيح عمليـات گنـدزدايي، احساس رضايتمندي شناگران، ميزان شفافيت آب و يا حتي طول عمر تجهيزات خواهد داشت. دلايـل اصـلي الزام كنترل ميزان pHدر محدوده7.2تا 7.8 در شكل زیر آورده شده است : در تمامي استخرهاي شنا بايد تجهيزاتي وجود داشته باشد […]

دستگاه های آنالیز آب

دستگاه های آنالیز آب: دستگاه های آنالیز آب برای آزمایشات مختلف در یک آزمایشگاه آب باهم فرق می کنند. البته بعضی از دستگاه ها نیز به طور مشترک در بین بخش ها استفاده می شود. بخش های مختلف آزمایشگاه آب شامل بخش شیمی، بخش میکروبی و بخش فلزات سنگین می باشد. دستگاه های آنالیز آب […]

آزمایش نیترات آب

آزمایش نیترات آب

آزمایش نیترات آب نیترات متداول ترین گونه نیتروژن اُکسید شده در منابع آب است که عمدتاً از طریق فرایند نیترات زایی و نیز آب شویی خاک مناطق کشاورزی مصرف کننده کود نیتراته، وارد آب می شود. غلظت نیترات در آب های سطحی تمیز به ندرت به بیش از  mg NO3 – N/L 0/1 می رسد، […]

حد مجاز سختی آب آشامیدنی

حد مجاز سختی آب آشامیدنی : حد مجاز سختی آب آشامیدنی چه مقدار است؟ سختــی آب مربوط به املاح خاصی است که در آب وجود دارد. این املاح شامــل کاتیــونهایی مثل منیزیم ، کلسیم ، استرانسیم ، آهن ، آلومینیم ، منگنــز و مس بوده که با آنیـــونهایی مانند بی کربنات ، کربنات ، کلرید ، […]

خُردمغذی های شبه فلزی و نافلزی

 خُردمغذی های شبه فلزی و نافلزی (Semi-metallic and non-metallic micronutrients) خُردمغذی های شبه فلزی و نافلزی : بور، سیلیکون و آرسنیک از متداول ترین شبه فلزات خُردمغذی و فلوئورید، ید و سلنیوم از متداول ترین نافلزات خُردمغذی در آب های طبیعی هستند. در این بخش، بور، سیلیکون و فلوئورید بحث می شوند. بور عنصرر بور […]

اکسیژن خواهی بیوشیمیایی (BOD)

اکسیژن­ خواهی بیوشیمیایی (BOD): اکسیژن­ خواهی بیو­شیمیایی (BOD)، شاخصی برای تعیین زیست­ تخریب پذیر محتوای آلی است. مبانی آزمایش BOD: در آزمایش BOD، سه نوع فرآیند رخ می­دهد: (1) فرآیند اکسایش که در آن بخشی از بار آلی اکسیده شده و فرآورده­ های نهایی، همچون CO2، H2O  و انرژی تولید می­شود؛ (2) فرآیند سنتز که […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید