آفت کش های ارگانو کلره

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

آفت کش های ارگانو کلره

آفت کش های ارگانو کلره دسته ای از مواد سمی هستند که توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی با شناساگر ECD یا ELCD قابل اندازه گیری می باشد. آفت کش های ارگانو کلره از ترکیبات متفاوتی تشکیل شده اند که می توان آن را از نمونه های جامدات و مایعات با کروماتوگرافی استخراج کرد. ترکیبات ارگانوکلره موجود(RCRA) که با استفاده از ستون های جفت یا تکی آنالیز می گردد به شرح زیر می باشد.

آفت کش های ارگانو کلره

 

در روش اندازه گیری آفت کش های ارگانو کلره ، ترکیبات PCB اندازه گیری نمی شوند. برای اندازه گیری ترکیبات PCB باید با استفاده از روش شماره 8082 که برای اندازه گیری PCB طراحی شده است، اندازه گیری شود. این تغییرات در روش اندازه گیری PCB و ترکیبات ارگانوکلره به این دلیل اعمال شده است که اطلاعات دقیق تری و کیفیت بالاتری در اندازه گیری ترکیبات PCB و ترکیبات ارگانو کلره ایجاد می کند.

در اندازه گیری آفت کش های ارگانو کلره ابتدا باید ستون ها ، شناساگر ها ، روش های مناسب کالیبراسیون دستگاه کروماتوگرافی گازی برا آنالیت را باید تعیین کنیم. اطلاعات عملکرد ماتریس نمونه  و کالیبراسیون سیستم آنالیز دستگاهی برای آنالیت باید مشخص شود. (به این معنی که  نمونه های دارای روغن با محلول هگزان رقیق شود)

تعدادی از ترکیبات پیچیده که متشکل از جند عضو هستند (مانند کلرودان و توکسافن ) بعنوان هدف از آنالیز  آفت کش های ارگانو کلره مشخض می شوند. وقتی نمونه ها پیچیده بوده و بیشتر از یک عضو در ساختار آنها وجود دارد ، نیاز به تخصص بیشتری برای شناسایی کمی و کیفی آنالیت وجود دارد.

شناسایی ترکیبات نمونه با استفاده از آنالیز ستون تکی باید روی ستون دوم تنظیم شود یا اینکه حداقل با یک تکنیک و روش دیگی این آنالی انجام شود. این روش ها شرایط آنالیزی را بیان می کند که برای ستون های کروماتوگرافی گازی دوم تنظیم می شوند که می توانند برای اندازه گیری های ستون های اولیه نیز سازگار است.  در صورتیکه موضوع تحقیق دارای اهمیت زیادی باشد می توان از کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی Mass با شماره روش 8270 epa استفاده کرد. همچنین می توان از دستگاه کروماتوگرافی گازی با شناساگر atomic emission detector نیز استفاد کرد.

آفت کش های ارگانو کلره- ساختار شناساگر aed

مقالات پیشنهادی

هيدروكربن هاي آروماتيك چند حلقه اي

هيدروكربن هاي آروماتيك چند حلقه اي : هيدروكربن هاي آروماتيك چند حلقه اي (PAHها)يكي از شايع ترين آلاينده هاي محيط زيست در گـروه تركيبات آلي اند، اين تركيبات شامل دو يا چند حلقه آروماتيك بهم جوش خورده هستند كـه بـه صـورت ايزومرهـاي مختلفي وجود دارند. اين تركيبات در محيط اغلب به صورت مخلوط هاي پيچيده […]

آزمایش آب صنایع غذایی

آزمایش آب صنایع غذایی آزمایش آب صنایع غذایی نقش مهم در کیفیت مواد غذایی تولید شده و همین کارکرد دستگاه های فرآیند تولید دارد. چرا که اختلال در کیفیت آب باعث اختلال در کار تولید و یا تولید محصولات نامرغوب و غیر بهداشتی می شود. آب در صنایع غذایی به صورت های مختلف مثلا شستشوی […]

آب آشامیدنی تهران

آب آشامیدنی تهران

آب آشامیدنی تهران : امروزه آب آشامیدنی تهران بسته به مناطق به 22 گانه تهران می تواند دارای آلودگی میکروبی یا شیمیایی باشد. زندگي سالم مرهون داشتن محيطي سالم و عاري از هر گونه آلودگي است. امروزه ما انسان ها بدليل فراموشـي و عدم توجه به مسايل بهداشتي اقدام به دفع فاضلاب هاي شهري و […]

اکسیژن محلول در آب

اکسیژن محلول در آب (DO): آب در تماس با گازها می‌تواند مقادیر اندکی از آن‌ها را در خود حل کند. هوا حاوی مقادیر زیادی نیتروژن و اکسیژن است که در آب حل می‌شوند. نیتروژن گازی است بی‌اثر و حضور آن اهمیت چندانی ندارد، اما اکسیژن محلول (DO) در آب می‌تواند سبب خوردگی شود. همچنین فرآیند […]

آب آشامیدنی سالم چیست

آب آشامیدنی سالم چیست : آب آشامیدنی سالم چیست ٬ ميزان آب لازم براي حفظ سلامت در شرایط اضطراري بسته به نوع آب و هوا ، وضعيت کلي سلامت جمعيت آسيب دیده و مسائل فرهنگي – اجنماعي آنها تغيير ميكند. انتظارات مردم از نظر کميت آب مورد نياز در جوامع مختلف متفاوت است. به عنوان مثال […]

اندازه گیری یون سولفات

اندازه گیری یون سولفات : اندازه گیری یون سولفات به روش کدورت سنجی و روش هدایت الکتریکی اندازه گرفته می شود.در اين روش اندازه گيري يون سولفات بر اساس كدورت سنجي و توسط دسـتگاه اسـپكتروفوتومتر انجـام مـيشـود. اسيد كلريدريك غليظ به منظور افزايش انحلال سولفات به نمونه ها اضافه ميشود. سولفات موجود در عصاره با […]

حذف شیمیایی فلزات سنگین آب

حذف شیمیایی فلزات سنگین آب : روش هاي متعددي براي حذف شیمیایی فلزات سنگین آب و پساب وجود دارد : از زمان شناسايي مشكلات بهداشتي ناشي از حضور فلزات در آب آشاميدني تلاشهاي مختلفي توسط دانشمندان در نقاط مختلف دنيا براي تامين آب آشاميدني سالم به عمل آمده است. در كليه موارد فناوريها بايد بتوانند […]

روش نمونه برداری از پساب

روش نمونه برداری از پساب روش نمونه برداری از پساب تصفیه شده بستگی به پارامتر هایی که باید آزمایش شود، دارد. در روش های نمونه برداری ، ظروف نمونه گیری ، حجم آب مورد نیاز ، روش نگه داری  و حداکثر زمان نگهداری دارای اهمیت است. به طور کلی پارامتر های میکروبی ، باید در […]

فرآیندهای تصفیه آب آشامیدنی

فرآیندهای تصفیه آب آشامیدنی به منظور تولید آب آشامیدنی گوارا و مطلوب برای مصرف کننده، باید به صورت مؤثری آلاینده های بیولوژیک و شیمیایی موجود در آب را حذف نمود. آلاینده های شیمیایی شامل نیترات، فلزات سنگین، رادیونوکلئوتیدها، آفت کش ها، مواد دارویی، ترکیبات شیمیایی فعال هورمونی و دیگر زنوبیوتیک ها[1] می باشد. آب تصفیه […]

یون آهن و روش‌های اندازه‌گیری آن

یون آهن و روش‌های اندازه‌گیری آن آهن به طور عمده به صورت یون‌های دو یا سه ظرفیتی وجود دارد. فراوانی نسبی فلز آهن در پوسته زمین 6/2 درصد، در خاک بین (0/5 تا 4/3) درصد، در آب‌های جاری 0/7 mg/L و در آب‌های زیرزمینی بین mg/L (0/1 تا 10) گزارش شده است. غلظت گونه‌های آهن […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید