تصفیه آب مرغداری

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

تصفیه آب مرغداری

تصفیه آب مرغداری یکی از مهمترین عوامل در توسعه و افزایش بازدهی و راندمان تولید در مرغداری هاست. طیور به مقدار زیادی آب نیاز دارند و بیشتر وزن آنها (حدود 65 تا 70 درصد) را آب تشکیل میدهد. بنابراین کیفیت آب مصرفی طیور یکی از مهمترین عوامل تأثیر گذار بر رشد و بازده طیور و سلامت آنها است. علاوه بر آن سلامت مصرف کننده گان گوشت مرغ نیز از سلامت آب و متقابلاً سلامت گوشت تأثیر می پذیرد. آب سالم موجب سلامتی مرغ نیز شده و باعث مصرف کمتر آنتی بیوتیک ها (استفاده برای مدارای مرغ) می شود.

تصفیه آب مرغداری

در صورت عدم تصفیه آب مرغداری و استفاده از آب ناسالم، مرغداری ها با مشکلات زیادی روبه رو خواهند شد. آب بی کیفیت موجب اختلال در خوراک و همین طور هضم و در نتیجه اختلال در عملکرد طیور می شود. به علاوه آب بی کیفیت باعث می شود که اثر واکسن و داروهای داده شده به طیور کم شود. اگر کیفیت آب در حد استاندارد آب آشامیدنی طیور نباشد تجهیرات آبرسانی به مرور زمان آسیب می بینند. این آسیب دیدگی به صورت رسوب گذاری و یا خورندگی در لوله ها و تجهیزات بروز  می کند. برای تعمیر و یا تعویض این لوله ها و تجهیزات سرمایه و وقت زیادی باید صرف کرد.

تصفیه آب مرغداری در این صورت انجام می شود که آب مورد استفاده کیفیت مناسبی نداشته باشد. از آنجایی که بیشتر مرغداری ها در اطراف شهرها مکانیابی شده اند، دسترسی به آب سالم و باکیفیت ندارند. این مجموعه ها برای تأمین آب مصرفی خود از آبهای زیرزمینی و چاه ها استفاده می کنند. اکثر آبهای زیرزمینی و چاه به دلیل اینکه املاح معدنی زیادی دارند برای استفاده در مرغداری ها مناسب نمی باشند. به همین دلیل آگاهی از کیفیت آب و تصفیه آن در صورت ناسالم بودن آن برای مرغداری ها ضروری میباشد. برای آگاهی از کیفیت آب مرغداری ها، ابتدا باید آب مورد نظر در یک آزمایشگاه آب معتمد آزمایش شود. بعد از مشخص شدن کیفیت آب، در صورت مغایرت با استاندارد آب آشامیدنی طیور باید آن را تصفیه کرد.

پارامترهایی که باید قبل از تصفیه آب مرغداری باید آزمایش شود شامل پارامترهای فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فلزات سنگین می باشد. این پارامترها حداقل باید در محدوده سطح قابل قبول استاندارد کیفیت آب مصرفی برای طیور قرار بگیرد. در جدول زیر کلیه پارامترهایی که باید در یک نمونه آب مصرفی طیور باید اندازه گیری شود آورده شده است. در این جدول محدوده مطلوب و محدوده قابل قبول برای هر کدام از پارامترها بر اساس یکسری استانداردها نیز مشخص شده است. بعد مشخص شدن نتایج آزمایش و تأیید بی کیفیتی آب برای طیور، باید اقدام به تصفیه آب مجموعه نمود. شرکت آبرام آزمایش و تصفیه آب مرغداری را در صورت بی کیفیت بودن آب مورد استفاده انجام می دهد.

کیفیت آب مصرفی طیور

مقالات پیشنهادی

کیفیت خاک

کیفیت خاک کشاورزی اهميت شاخصهاي کیفیت خاک کشاورزی شامل کیفیت شیمیایی و فیزیکی خاک می شود که بستگي به حساسيت گياهان مورد كشت دارد. اين شاخص ها شامل تخلخل خـاك ، نفوذپذيري هوا و آب در خاك، درجه رطوبت و يا درصد آب و دانه بندي خاك، pH ، شوري  ، هدایت الکتریکی ECe و قلياييـت و ظرفيـت تبـادل […]

تصفیه اضطراري آب آشامیدني

تصفیه اضطراري آب آشامیدني  آب آشامیدني  بطور معمول در حين شرایط اضطراري و بعد از آن تصفيه مي شوند تا آب مصرفي، سالم و از نظر مصرف کنندگان قابل قبول باشد. انجام عمليات تصفيه در محل مصرف نسبت به سيستم هاي مرکزي سریعتر و ارزانتر است. اما ممكن است مدیریت آن دشوارتر باشد. در شرایط […]

آزمایشگاه آب شهریار

آزمایشگاه آب شهریار در آزمایشگاه آب شهریار کلیه پارامترهای مربوط به آب، فاضلاب و پساب آنالیز می شود. آزمایشگاه آب شهریار یکی از شعبات آزمایشگاهی شرکت آب راهبر محاسب (آبرام) می باشد. دفتر مرکزی و همین طور آزمایشگاه مرکزی این آزمایشگاه در مرکز رشد واحدهای فناوری و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی – پردیس فنی مهندسی […]

کل کلیفرم و کلیفرم مدفوعی

کل کلیفرم و کلیفرم مدفوعی : آزمايش ميكروبي شامل کل کلیفرم و کلیفرم مدفوعی است که  در دماي بالاتر مي تواند، ارگانيزم هاي گروه كليفرم را كه منشا ء مدفوعي دارند از انواعي كه منبعشان غيرمدفوعي است متمايز نمايد. اصلاح كردن شيوه هاي آزمايش، استاندارد كردن روشها ، و مطالعه تفصيلي اعضاي گروه كليفرم كه در مدفوع جان […]

آزمایش پمپ آب

آزمایش پمپ آب به طور کلی آزمایش پمپ آب به سه دسته آزمایش های هیدرو استاتیکی ، آزمایش های عملکرد پمپاژ آب یا سیالات و آزمایش NPSH تقسیم بندی می شود. در ادامه به توضیح و تشریح هر کدام از آزمایش ها خواهیم پرداخت.   یکی از معمول ترین آزمایش ها انجام شده بر روی […]

دستگاه تست آب آشامیدنی

دستگاه تست آب آشامیدنی به طور کلی دستگاه تست آب آشامیدنی فقط شامل یک عدد دستگاه خاص برای آنالیز کامل میکروبی و شیمیایی و فیزیکی وجود ندارد. چراکه بررسی کیفیت آب لازم به بررسی آب از لحاظ شیمیایی ، میکروبی و فلزات سنگین آب آشامیدنی بر اساس استاندارد شماره ۱۰۵۳ و ۱۰۱۱ سازمان ملی استاندارد […]

آزمایش میکروبی آب

آزمایش میکروبی آب: بطور کلي آزمایش میکروبی آب، به منظور شمارش میکروارگانیزم های آلاینده موجود در آب است. ميكروارگانيسم هاي متعددي از طریق آب قابل انتقال بوده که داراي منشأ مدفوعي مي باشند.هرچند تخليه فاضلاب هاي تصفيه نشده به محيط زیست، آلودگي ميكروبي منابع آب را به همرا دارد. اما هدف این بخش اشاره مختصر […]

استانداردهای جهانی آب آشامیدنی

استانداردهای جهانی آب آشامیدنی از مهم ترین استانداردهای جهانی آب آشامیدنی می توان به  استاندارد epa آب آشامیدنی و استاندارد های آب آشامیدنی اتحادیه اروپا و سازمان بهداشت جهانی و استانداردهای آب آشامیدنی کشور استرالیا اشاره کرد که بعنوان منابع استاندارد داخلی ایران نیز برای آب آشامیدنی نیز مورد استفاده قرار می گیرند. برای کشور […]

سنجش سدیم کربنات

سنجش سدیم کربنات : سنجش سدیم کربنات به روش تیتراسیون می باشد. سدیم کربنات از ترکیب یک اسید ضعیف H2CO3و یک قلیاي قـوي NaOHبـه دست می آید. محلول هاي آن خاصیت قلیائی ضعیف دارد، به طوریکه می تـوان آنرا توسط اسـید در مجاورت یک شناساگر مناسب تیتر نمود.  محلول تیتر کننده هیدروکلریک اسید می باشد که […]

حد مجاز نیترات در آب آشامیدنی

حد مجاز نیترات در آب آشامیدنی نيترات يكي عوامل شيميايي مهم آب است. حد مجاز نیترات در آب آشامیدنی حداکثر 50 میلیگرم بر لیتر ( بر اساس استاندارد شماره 1053 سازمان ملی استاندارد) می باشد. نیترات ميتواند سلامت آب شرب را تحت تأثير قرار دهد و باعث ايجاد عوارض و اثرات سوء بهداشتي در مصرف […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 7
  • در انتظار بررسی: 1
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید