مرحله تکمیلی MPN

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

مرحله تکمیلی MPN :

مرحله تکمیلی MPN براي اطمينان از حضور باكتريهاي كليفرم و تهيه اطلاعات كنترل كيفي، آزمايش تكميلي را روي حداقل 10 % از لوله هاي مثبت مرحله تائيدي انجام دهيد.در اين مرحله از روش ، تائيد مضاعف يعني براي كليفرم هاي مدفوعي EC براي كل كليفرم ها و آبگوشت BGB استفاده مجدد از محيط كشت 44/5) بيانگر نتيجه C در دماي بالا 0 EC كمك گرفته مي شود. توجه كنيد كه پاسخ مثبت به آبگوشت مثبت مرحله تكميلي محسوب مي شود . پاسخ مثبت لوله هاي حاوي آبگوشت لاكتوز همراه با پاسخ منفي نشانگر حضور كيفرم هاي غير مدفوعي بوده و مي بايد مجددا EC همان نمونه همان نمونه ها در آبگوشت در مرحله تكميلي براي اثبات حضور كليفرم هاي مورد بررسي قرار گيرند.

روش كار مرحله تکمیلی MPN

الف: مواد مورد نياز مرحله تكميلي آزمایش های میکروبی:
LES Endo)  -1) آگار

مرحله تکمیلی آزمایش آب آزمایشگاه آبرام

مواد خشك را به 1 ليتر آب حاوي 20 ميلي ليتر اتانول 95 % ( براي كاهش رشد و تشكيل كلني كليفرمها ) اضافه كرده و تا نزديك به دماي جوش حرارت دهيد ت ا آگار حل شود . سپس ظرف را از حرارت دور كرده تا دماي oc نهايي محلول PH . 50 45 خنك كنيد. براي سترون كردن از اتو كلاو استفاده كنيد7 باشد . محيط كشت را در حجم هاي 5 تا 7 ميلي ليتري در ظروف پتري شيشه اي يا /2± 0/ بايد حدود 2 60 ) بريزيد . در صورتي كه از ظروفي با اندازه هاي ديگر استفاده مي كنيد . به mm پلاستيكي ( به قطر اندازه اي در آنها محيط كشت بري زيد كه همان عمق را در اختيار بگذارد . ظروف را در معرض تابش مستقيم نور خورشيد قرار نده يد . آنها را به صورت كاملا دربسته در جاي تاريك و دماي 4 تا 8 درجه سانتي گراد نگهداري كنيد. در صورت عدم استفاده، ظروف را شسته و آنها را دور بياندازيد.

الف  2 ) آگار مك كانكي :

مرحله تکمیلی آزمایش های میکروبی آب آبرام
مرحله تکمیلی MPN

تمام مواد را به آب اضافه كرده و ك املاً به هم بزنيد . سپس به كمك حرارت بجوشانيد تا مواد حل شوند به مدت 15 دقيقه در اتوكلاو oC100 ) بريزيد . ×15 mm ) 121 سترون كنيد و آگار را در ظروف پتري 7 باشد . /1± 0/ بعد از استريل بايد 2 PH

الف  3 ) آگار مغذي :

مرحله تکمیلی آزمایش های میکروبی آب آبرام
مرحله تکمیلی MPN

بعد از س ترون بايد PH . مواد فوق را به آب اضافه كرده ، كاملاً بهم بزنيد و به كمك حرارت حل كنيد 6/8± باشد. محلول فوق را قبل از سترون نمودن در لوله هاي آزمايشگاهي درپيچدار بريزيد. پس از سترون كردن، فورا لوله را به طور مورب قرار دهيد تا آگار به صورت شيب دار جامد شود . بعد از
سرد شدن در آنها را محكم بسته و در يك محل خنك نگهداري كنيد…

مرحله تکمیلی MPN

مقالات پیشنهادی

آزمایش آب در نفت خام

آزمایش آب در نفت خام : آزمایش آب در نفت خام  دارای اهمیت است ، چراکه دنياي امروز تا حد زيادي به نفت وابسته است. مصرف روزانه نفت دنيا چيزي حدود 85 ميليون بشكه در روز است. هواپيماها، كشتي‎ها، قطارها و خودروها، از فرآورده‎هاي نفتي به عنوان سوخت استفاده مي‎كنند. در نيروگاه‎ها، كارخانه‎ها، ادارات و […]

شرکت آبرام گواهینامه استاندارد ایزو 17025 را دریافت کرد

شرکت دانش بنیان آبرام گواهینامه استاندارد ایزو 17025 را دریافت کرد در طی خبری منتشر شده از سایت رسمی مرکز تایید صلاحیت ایران، شرکت دانش بنیان آب راهبر محاسب (آبرام) موفق به دریافت گواهینامه استاندارد ایزو 17025 شده است. شرکت دانش بنیان آب راهبر محاسب (آبرام) که در سال 1401 اقدام به دریافت گواهینامه استاندارد 17025 […]

حفاظت از منابع آب

حفاظت از منابع آب به طور کلی حفاظت از منابع آب با هدف كند كردن، مهار كردن و يا عكس كردن روند نزول كيفيت منابع آب و هدايت فعاليت هاي آلوده كننده به مناسب ترين منطقه (از لحاظ زمين شناسي) كه ريسك آلـودگي آب هـاي زیر زمينـي بـه حداقل برسد. تهيه روش براي بازديد و بررسی ساخت و […]

کیفیت آب استخرهای شنا

کیفیت آب استخرهای شنا : کیفیت آب استخرهای شنا شامل آزمایش های شیمی ، میکروبی آب می باشد. این آزمایش ها در شرکت آبرام انجام می گردد. کیفیت آب استخرهای شنا دارای اهمیت زیادی است. افزایش استفاده از استخرهای شنا و نگهداری و پایش نامناسب آنها می تواند مخاطرات زیادی را از نظر بهداشت عمومی […]

حد مجاز نیترات در آب آشامیدنی

حد مجاز نیترات در آب آشامیدنی نيترات يكي عوامل شيميايي مهم آب است. حد مجاز نیترات در آب آشامیدنی حداکثر 50 میلیگرم بر لیتر ( بر اساس استاندارد شماره 1053 سازمان ملی استاندارد) می باشد. نیترات ميتواند سلامت آب شرب را تحت تأثير قرار دهد و باعث ايجاد عوارض و اثرات سوء بهداشتي در مصرف […]

خود اظهاری در پایش محیط زیست

خود اظهاری در پایش محیط زیست خود اظهاری در پایش محیط زیست ، طرحی است که توسط سازمان محیط زیست به واحد های صنعتی و غیر صنعتی ابلاغ می شود. خود اظهاری در پایش محیط زیست بایستی به صورت فصلی انجام گردد. این طرح معمولا توسط یک آزمایشگاه معتمد محیط زیست مانند شرکت آب راهبر […]

آزمایش سختی آب

آزمایش سختی آب آزمایش سختی آب اینکه که در آن صابون کف نمی کند و اگر گرم شود روی سطوح در تماس با آب، جِرم گذاری می کند و از طعم مطبوعی نیز برخوردار نیست. سختی یکی از پارامترهای مهم کیفیت آب است که بر کاربری آب در مصارف شهری و صنعتی تأثیر می گذارد. کاتیون […]

شمارش کل باکتری ها TBC

شمارش کل باکتری ها TBC شمارش کل باکتری ها TBC با تکنیک ها و روش های مختلفی برای تعیین تعداد باکتری های موجود در نمونه های آب و خاک و پساب و نمونه های مواد غذای انجام می گردد. برای میکروارگانیسمهای تک سلولی، مانند باکتری ها ، بازتولید سلول تمام ارگانیزم ها همواره در حال انجام […]

ترکیبات آلی آب

ترکیبات آلی آب ترکیبات آلی آب که همواره باید تخمینی از میزان زائدات آن داشت شامل BOD و COD و TOC و TOD(کل اکسیزن مورد نیاز) می باشد. در تفسیر میزان وجود این زائدات در نمونه های آب تصفیه شده و پساب باید احتیاط های لازم را در تفسیر نتایج آزمایشات  و همبستگی نتایج یک […]

پتاسیم پرمنگنات در آب

پتاسیم پرمنگنات در آب پتاسیم پرمنگنات در آب به طور گسترده ای در مصارف آب برای حذف بو، مزه ، رنگ ، آهن، منگنز، سولفید و کنترل تری هالومتان ها مورد استفاده قرار می گیرد. در تصفیه خانه های فاضلاب شهری و صنعتی از پتاسیم پرمنگنات برای حذف بو ، مواد سمی ، و جلوگیری از تجمع […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید