مرحله تکمیلی MPN

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

مرحله تکمیلی MPN :

مرحله تکمیلی MPN براي اطمينان از حضور باكتريهاي كليفرم و تهيه اطلاعات كنترل كيفي، آزمايش تكميلي را روي حداقل 10 % از لوله هاي مثبت مرحله تائيدي انجام دهيد.در اين مرحله از روش ، تائيد مضاعف يعني براي كليفرم هاي مدفوعي EC براي كل كليفرم ها و آبگوشت BGB استفاده مجدد از محيط كشت 44/5) بيانگر نتيجه C در دماي بالا 0 EC كمك گرفته مي شود. توجه كنيد كه پاسخ مثبت به آبگوشت مثبت مرحله تكميلي محسوب مي شود . پاسخ مثبت لوله هاي حاوي آبگوشت لاكتوز همراه با پاسخ منفي نشانگر حضور كيفرم هاي غير مدفوعي بوده و مي بايد مجددا EC همان نمونه همان نمونه ها در آبگوشت در مرحله تكميلي براي اثبات حضور كليفرم هاي مورد بررسي قرار گيرند.

روش كار مرحله تکمیلی MPN

الف: مواد مورد نياز مرحله تكميلي آزمایش های میکروبی:
LES Endo)  -1) آگار

مرحله تکمیلی آزمایش آب آزمایشگاه آبرام

مواد خشك را به 1 ليتر آب حاوي 20 ميلي ليتر اتانول 95 % ( براي كاهش رشد و تشكيل كلني كليفرمها ) اضافه كرده و تا نزديك به دماي جوش حرارت دهيد ت ا آگار حل شود . سپس ظرف را از حرارت دور كرده تا دماي oc نهايي محلول PH . 50 45 خنك كنيد. براي سترون كردن از اتو كلاو استفاده كنيد7 باشد . محيط كشت را در حجم هاي 5 تا 7 ميلي ليتري در ظروف پتري شيشه اي يا /2± 0/ بايد حدود 2 60 ) بريزيد . در صورتي كه از ظروفي با اندازه هاي ديگر استفاده مي كنيد . به mm پلاستيكي ( به قطر اندازه اي در آنها محيط كشت بري زيد كه همان عمق را در اختيار بگذارد . ظروف را در معرض تابش مستقيم نور خورشيد قرار نده يد . آنها را به صورت كاملا دربسته در جاي تاريك و دماي 4 تا 8 درجه سانتي گراد نگهداري كنيد. در صورت عدم استفاده، ظروف را شسته و آنها را دور بياندازيد.

الف  2 ) آگار مك كانكي :

مرحله تکمیلی آزمایش های میکروبی آب آبرام
مرحله تکمیلی MPN

تمام مواد را به آب اضافه كرده و ك املاً به هم بزنيد . سپس به كمك حرارت بجوشانيد تا مواد حل شوند به مدت 15 دقيقه در اتوكلاو oC100 ) بريزيد . ×15 mm ) 121 سترون كنيد و آگار را در ظروف پتري 7 باشد . /1± 0/ بعد از استريل بايد 2 PH

الف  3 ) آگار مغذي :

مرحله تکمیلی آزمایش های میکروبی آب آبرام
مرحله تکمیلی MPN

بعد از س ترون بايد PH . مواد فوق را به آب اضافه كرده ، كاملاً بهم بزنيد و به كمك حرارت حل كنيد 6/8± باشد. محلول فوق را قبل از سترون نمودن در لوله هاي آزمايشگاهي درپيچدار بريزيد. پس از سترون كردن، فورا لوله را به طور مورب قرار دهيد تا آگار به صورت شيب دار جامد شود . بعد از
سرد شدن در آنها را محكم بسته و در يك محل خنك نگهداري كنيد…

مرحله تکمیلی MPN

مقالات پیشنهادی

تجزیه اوره

تجزیه اوره تجزیه اوره بر اساس این است که حیوانات نیتروژن غیرقابل مصرف خود را به صورت اوره دفع می‌کنند این ماده توسط باکتری‌های هیدرولیز کننده اوره به آمونیاک تبدیل می شود این باکتری ها با ترشح آنزیم اورئاز اوره را هیدرولیز می کنند. از آنجا که تجزیه اوره به افزایش ph محیط منجر می‌شود […]

اسیدیته آب استخر

اسیدیته آب استخر اسیدیته آب استخر شاخص مهمی در تعیین پارامتر های شیمیایی کیفی آب می باشد. پی اچ آب استخر باید بین 7.2 تا 8  باشد. در صورتي که از سولفات آلومينيوم که به نام تجارتي آلوم خوانده مي شود براي تصفيه و انعقاد مواد معلق آب استخر استفاده شود. آب آن در تمام مدتي که […]

اندازه گیری نیترات

اندازه گیری نیترات آب : اندازه گیری نیترات آب ، نيترات از جمله عوامل آلاينده منابع آبهای زير زمينی محسوب می شوند که در سالهای اخير به لحاظ گسترش کشاورزی و فعاليتهای انسانی ميزان متوسط آنها در آب های زير زميني رو به افزايش مي باشد. انحلال رسوبات طبيعی حاوی نيترات در آب ، تجزيه گياهان ، […]

کیفیت آب آبیاری کشاورزی

کیفیت آب آبیاری کشاورزی : کیفیت آب آبیاری کشاورزی متناسب با خواص شيميايي و تاثير آن بر گياه و خاك، به گروه هاي متفاوتي طبقه بندي مي شوند مناسب بودن آن بستگي به آب و هو ا، خصوصـيات فيزيكـي و شـيميايي خـاك، نـوع گيـاه و مـديريت آبيـاري دارد. نوعي طبقه بندي بـراي آب آبيـاري بـر مبنـاي […]

طراحی آزمایشگاه آب و پساب

طراحی آزمایشگاه آب و پساب برای طراحی طراحی آزمایشگاه آب و پساب ، باید از حداقل فضای محیط استفاده شده و سعی گردد که میزهای آزمایش ، تمام فضای اتاق را اشغال ننماید. در مطلب استاندارد های طراحی آزمایشگاه شیمی  برخی از استاندارد هی مورد نظر در این زمینه ذکر گردی که این موارد در طراحی […]

آزمایشگاه آب

آزمایشگاه آب در آزمایشگاه آب شرکت آبرام تمامی آنالیزهای مربوط به آب شامل میکروبی، شیمیایی، فیزیکی، فلزات سنگین و بیولوژیکی آزمایش می شود. این آزمایشها برای انواع آب شامل آشامیدنی، آب معدنی، استخر، چاه، بتن، صنعتی، کشاورزی و … اجرا می گردد. در آزمایشگاه آب قبل از انجام هرگونه آزمایشی، لازم است ابتدا نکات ایمنی […]

دی اکسید کلر

دی اکسید کلر

دی اکسید کلر در کشور های اروپایی از دی اکسید کلر در بسیاری از سیستم­ های بزرگ دی ­اکسید کلر (2CLO) به عنوان ماده گندزدای اولیه استفاده می ­شود. اما در ایالات متحده کاربرد آن به عنوان مادۀ گندزدا محدودیت­هایی دارد؛ و در مرحلۀ اول به عنوان وسیله ­ای برای کنترل بو و طعم، اکسیداسیون […]

انواع روش های استخراج

انواع روش های استخراج انواع روش های استخراج ، بر پایه انتقال يك تركيب از يك فاز شيميايي به فاز ديگر می باشد. اساس اين روش ها بر مبناي اختلاف حلاليت يك جزء در دو حلال غير قابل امتزاج مي باشد. دو فاز مورد استفاده مي تواند به صورت مايع-مايع، مايع-جامد، گاز-جامد و … باشد.استخراج مايع-مايع متداولترين […]

آزمایشگاه آب رشت

آزمایشگاه آب گیلان آزمایشگاه آب رشت شرکت آبرام، آزمایش آب برای منابع مختلف از جمله آب آشامیدنی، چاه، کشاورزی، صنعتی و … را انجام می دهد. آزمایشگاه مرکزی این شرکت در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی تهران واقع شده است. این آزمایشگاه، آزمایشگاه معتمد محیط زیست بوده و دارای پروانه فنی […]

آلودگي آب با نيترات

آلودگي آب با نيترات

آلودگي آب با نيترات: هنوز مي توانيد يك ليوان آب را با اطمينان از سلامت آن بنوشيد ولي قطعاً تا چند سال آتي اين گونه نخواهد بود. چند سال ديگر كه خيلي هم دور نيست . بي شك نخواهيد توانست يك ليوان آب را با اطمينان كامل بنوشيد . آلودگی آب با نیترات  واقعيتي است كه […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید