کلیفرم مدفوعی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

کلیفرم مدفوعی :

مواد مورد نياز تست کلیفرم مدفوعی اين محيط ممكن است به صورت خشك در بازار موجود نبوده و نياز به تهيه مواد اوليه داشته باشد. در صورت نياز به تهيه به صورت زير آماده مي گردد.

کلیفرم مدفوعی

به كمك حرارت مواد جامد را در آب حل كرده و سپس (پلي اتيلن گليكول پارا ايزو اكتيل 6 تنظيم نماييد. پيش از سترون كردن، محيط را در لوله هاي /9± 0/ را در 1 PH . فنيل اتر) را بيفزاييد.تخمير ريخته و به هر كدام يك لوله دورهام اضافه كنيد . به طوري كه پس از س ترون شدن حداقل بخشي
از لوله هاي دورهام در محيط كشت شناور باشند . لوله هاي تخمير را با در فلزي يا پلاستيك مقاو م ببنديد و در اتوكلاو با دماي oC 121 به مدت 10 دقيقه قرار دهيد. لوله ها را مي توانيد در دماي آزمايشگاه يا جاي تاريك تا 7 روز نگهداريد. تشكيل رسوب مشكلي در كار ايجاد نمي كند.

نمونه به آن، ميزان تركيبات تشكيل ml را با غلظتي بسازيد كه افزودن 10 A محيط كشت 1 بهتر ml دهنده آن را كه بايد در يك محيط استاندرد وجود داشته باشند، كاهش ندهد. براي لوله هاي 10 است محيط كشت را با غلظتي دو برابر از مواد تهيه شده پيشنهاد شده تهيه نمود.

روش آزمايش کلیفرم مدفوعی:

در روش استاندارد تخمير براي كل كليفرم ها A لوله هاي حاوي آبگوشت 1  تشريح شده با كشت ميكروبي تلقيح كرده و به مدت 3 ساعت در انكوبات ورoC35± قرار دهيد . 0/ 5 سپس تمام لوله ها را به حمام آب با دماي oC21 ساعت ديگر ± 44/5± منتقل كرده و به مدت 2 0/ 2 گرما گذاري كنيد.

تفسير آزمايش کلیفرم مدفوعی:

ظرف 24 ساعت يا كمتر بيانگر پاسخ مثبت A توليد گاز در هر يك از لوله هاي حاوي آبگوشت 1  را از روي تعداد لوله هاي مثبت، همانطور MPN به آزمايش حضور كليفرم هاي مدفوعي است . ميزان كه پيش از اين تشريح شد، محاسبه كنيد.

 

مقالات پیشنهادی

آزمایش کلسیم و منیزیم آب با EDTA

آزمایش کلسیم و منیزیم آب با EDTA آزمایش کلسیم و منیزیم آب با EDTA ، تیتراسیون کمپلکسومتری مجموع ترکیبات کلسیم و منیزیم با محلول نمک دو سدیمی EDTA در pH =10 در حضور شناساگر اریوکروم بلاک است. در آزمایش کلسیم و منیزیم آب با EDTA ، ابتدا EDTA با یون های کلسیم و منیزیم آزاد در محلول واکنش میدهد و […]

پارامترهای آزمایش آب

پارامترهای آزمایش آب

پارامترهای آزمایش آب پارامترهای آزمایش آب شامل پارامترهای میکروبی، فیزیکی – شیمیایی و فلزات سنگین می باشد. این پارامترها بر حسب مشکلات ظاهری و کیفی مشاهده شده در آب و همین طور تأثیری که روی بدن، تاسیسات و یا سایر موارد دارد و در واقع مشکلاتی که ایجاد می کند، انتخاب می شوند. به علاوه […]

روش اندازه گیری تری هالومتانها

روش اندازه گیری تری هالومتانها روش اندازه گیری تری هالومتانها با دستگاه کروماتوگرافی گازی با شناساگر جرمی  قابل اندازه گیری است. آنالیت ترهالومتان هایی که در روش کروماتوگرافی گازی مورد استفاده قرار می گیرد. عبارتند از :  Chloroform Bromodichloromethane Chlorodibromomethane Bromoform Trihalomethanes که در آب آشامیدنی ، منایع آب خام یا در یکی از مراحل تصفیه […]

بهداشت آب استخرها

بهداشت آب استخرها : به منظور تامین بهداشت آب استخرها ، بدون شک گندزدایی مهمترین مرحله در بهداشت آب استخرها شنا اسـت. رایـج تـرین مـاده مـورد اسـتفاده بـراي گندزدایی، کلر (به شکل گازي یا هیپوکلریت سدیم و کلسیم) می باشد. به مجموعه اي از ابنيه، لوازم، تجهيزات و امكانات اطلاق مي شود كه با هدف: […]

کنترل کیفی آب در آزمایشگاه

کنترل کیفی آب در آزمایشگاه : کنترل کیفی آب در آزمایشگاه از اهمیت زیادی برخوردار است به طوریکه اگر آب مصرفی آلوده یا ناخالص باشد، محلول های ساخته شده با این آب اشکال داشته و تست ها دچار تداخل و اشکال می شود. درجه خلوص آب مصرفی بستگی به نوع استفاده از آن دارد. مثلا برای […]

ترکیبات شیمیایی فاضلاب

ترکیبات شیمیایی فاضلاب ترکیبات شیمیایی فاضلاب شهری مشتکل از تمامی عناصر شناخته شده ی شیمیایی و حداقل هزار نوع ترکیبات آلی است که دلیل حضور این مواد، استفاده روزمره منازل و تولیدی ها از انواع ترکیبات نمکی، اسیدی ، قلیایی، مواد آٖلی سنتیک و غیر می باشد. در رابطه با غلظت مواد آلاینده موجود در […]

حد مجاز سختی آب آشامیدنی

حد مجاز سختی آب آشامیدنی : حد مجاز سختی آب آشامیدنی چه مقدار است؟ سختــی آب مربوط به املاح خاصی است که در آب وجود دارد. این املاح شامــل کاتیــونهایی مثل منیزیم ، کلسیم ، استرانسیم ، آهن ، آلومینیم ، منگنــز و مس بوده که با آنیـــونهایی مانند بی کربنات ، کربنات ، کلرید ، […]

رنگ آب آشامیدنی

رنگ آب آشامیدنی : رنگ آب آشامیدنی ، در آبهاي سطحي و زير زميني در نتيجه حضور مواد آلي طبيعي، بويژه مواد هيوميك موجودات آبزي ايجاد مي شود. مواد هيوميك شامل اسيدهاي هيوميك و فلوويك مي باشند که هر دو سبب رنگ زرد در آب مي شوند، اسيدهاي هيوميك سبب رنگ زرد بيشتري مي شوند .حضور […]

قانون آب آشاميدني سالم

قانون آب آشاميدني سالم براساس قانون آب آشاميدني سالم EPA آلاينده هاي داراي اثرات نامطلوب بـر سـلامت عمـومي را تعيـين کرده و اسـتانداردهاي آب شرب ملي را تنظيم نمود. تمام فعاليتهاي آلاينده احتمالي در آن مناطق شناسايي شـود، كـه فعاليـتهـاي كشـاورزي بـه خصـوص اسـتفاده از كودهـا و آفتكش ها و مخازن فاضلاب از جمله اين آلاينده ها […]

ويژگي هاي منابع آب

ويژگي هاي منابع آب اطلاع كامل از ويژگي هاي منابع آب به خصوص خواص هيدروديناميكي، شرط لازم براي ايجاد يك شبكه پايش كيفيت آب است. تفسير داده هاي كيفي بدنه هاي آبي اگر بر مبناي تغييرات زماني و مكاني رژيم هيدرولوژيكي آنها نباشد، بي معني خواهد بود. هر يك از انواع اصلي و مراحل واسطه اي […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 32
  • در انتظار بررسی: 6
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید