آزمایش آب کارواش

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

آزمایش آب کارواش :

آب مورد مصرف در کارواش های متفاوت از آب آشامیدنی می باشد. لذا آزمایش آب کارواش ضروری می باشد که بهینه کیفیت آب برای استفاده در کارواش ها را بدست آورد.  یكي از مهمترین و حساس ترین مباحثي که باید در طراحي و آزمایشات تاسيسات سیستم آب کارواش ها در نظر داشت، بحث فيلتراسيون آب کارواش مي باشد. در اهميت این موضوع باید گفت که اگر تصفيه آب به صورت صحيح انجام نگيرد، استفاده مجدد از پساب خروجی کارواش ها غير ممكن خواهد بود. فيلترها به منظور جداکردن آلودگي هایي همچون چربی و روغن ، دترجنت ، ميكرو ارگانيسم ها و بعضي باکتري ها مورد استفاده قرار مي گيرند. در فرایند فيلتراسيون، اولين بخش از آبي که از خروجی کارواش بيرون کشيده مي شود را مي توان به عنوان آب کاملا کثيف در نظر گرفت.

پارامتر های عمومی دارای اهمیت که آب کارواش ها باید با آن استاندارد ها منطبق باشد، به شرح زیر است :

  • پی هاش (PH)آب استفاده شده در کارواش ها ، باید بین ۵ تا ۱۰ باشد.
  • TSS ، در آزمایش آب کارواش باید کوچکتر ۱۰۰ میلیگرم بر لیتر باشد.
  • TDS ، باید کوچکتر از ۱۰۰۰ میلیگرم بر لیتر باشد.
  • غلظت سیلیکا آب باید کمتر از ۵۰ میلیگرم بر لیتر باشد.
  • سختی آب باید کمتر از ۵۰۰ میلیگرم بر لیتر باشد.
  • سولفات آب باید کمتر از ۵۰۰ میلیگرم بر لیتر باشد.
  • کلراید آب باید کمتر از ۵۰۰ میلیگرم بر لیتر باشد.
  • COD آب باید کمتر از ۷۵ میلیگرم بر لیتر باشد.
  • قلیائیت آب باید کمتر از ۵۰۰ میلیگرم بر لیتر باشد.
  • منگنز آب باید کمتر از ۱ میلیگرم بر لیتر باشد.
  • آهن آب باید کمتر از ۱ میلیگرم بر لیتر باشد.

آزمایش آب کارواش شامل موارد بالا می باشد که غلظت بهینه هر یک از پارامتر های هم ذکر گردیده است. که آب کارواش های بدون تصفيه و يا با تصفیه باید حداقل استاندارد ها مورد استفاده را داشته باشد.

 

 

مقالات پیشنهادی

روش اندازه گیری آرسنیک

روش اندازه گیری آرسنیک روی نورسنجی به وسیله دی اتیل دی تیوکاربامات نقره: این روش جهت اندازه گیری یون های آرسنیک در غلظت های بین، مناسب می باشد.     مزاحمت ها و نحوه حذف آنها: مواد اکسید کننده که مانع تبدیل یون های آرسنیک به ارسین هستند باید قبل از اندازه گیری احیاء گردند. […]

روش اندازه گیری تری هالومتانها

روش اندازه گیری تری هالومتانها روش اندازه گیری تری هالومتانها با دستگاه کروماتوگرافی گازی با شناساگر جرمی  قابل اندازه گیری است. آنالیت ترهالومتان هایی که در روش کروماتوگرافی گازی مورد استفاده قرار می گیرد. عبارتند از :  Chloroform Bromodichloromethane Chlorodibromomethane Bromoform Trihalomethanes که در آب آشامیدنی ، منایع آب خام یا در یکی از مراحل تصفیه […]

دمای استاندارد آب استخر

دمای استاندارد آب استخر

دمای استاندارد آب استخر در استخرهای سرپوشیده شنا ، مطلوب است که دمای استاندارد آب استخر و هوای استخر کنترل گردد . دمای هوا در حدود 3 درجه سانتیگراد گرمتر از دمای آب در استخر توصیه شده است . دمای آب توصیه شده برای استفاده عموم 27درجه سانتیگراد 23تا 24 درجه سانتیگراد باعث راحتی 26تا 28 درجه سانتیگراد ایده عال می باشد. استخرهای […]

آزمایشگاه فاضلاب

آزمایشگاه فاضلاب در آزمایشگاه دانش بنیان شرکت آبرام در بخش آنالیز شیمی فاضلاب ، آزمایش های مربوط به تعیین کیفیت فاضلاب خروجی تصفیه خانه های فاضلاب شامل پارامتر های BOD,COD,PH,TSS و … انجام می گردد. برای تعیین دقیق پارامترهای مورد بررسی در آزمایشگاه فاضلاب باید منبع پذیرنده فاضلاب مشخص گردد. بر اساس استاندار سازمان حفاظت […]

میزان آب مصرفی در مرغداری

میزان آب مصرفی در مرغداری میزان آب مصرفی در مرغداری یک مسئله مهم و حیاتی در بازدهی آنهاست که متاسفانه کمتر به توجه می شود. آب از جمله مواد غذایی بسیار مهم مورد نیاز بدن طیور است که به مقدار زیادی مورد نیاز است. به دلیل تشکیل شدن بیش از 60 درصد بدن طیور از […]

کیفیت خاک

کیفیت خاک کشاورزی اهميت شاخصهاي کیفیت خاک کشاورزی شامل کیفیت شیمیایی و فیزیکی خاک می شود که بستگي به حساسيت گياهان مورد كشت دارد. اين شاخص ها شامل تخلخل خـاك ، نفوذپذيري هوا و آب در خاك، درجه رطوبت و يا درصد آب و دانه بندي خاك، pH ، شوري  ، هدایت الکتریکی ECe و قلياييـت و ظرفيـت تبـادل […]

آزمايش حضور كليفرم ها

آزمایش حضور کلیفرم ها آزمايش حضور كليفرم ها به روش most probable number  جهت تشخیص  باکتری های شاخص گروه کلیفرم کل و کلیفرم مدفوعی است.در این آزمایش most probable number  یا به اختصار mpn ابتدا نمونه ها را به 9 عدد لوله که دارای غلظت های متفاوت محیط کشت می باشند اضافه می کنیم. 3 […]

آلودگی میکروبی استخر

آلودگی میکروبی استخر آلودگی میکروبی استخر شامل  انواع بیماريهاي باکتریایی، ویروسی، قارچی و انگلی بوده و تدوین معیارهاي بهداشتی، به منظور جلوگیري از بیماريهاي منتقله از آب آلوده نیز یکی از مهمترین عواملی است که در سالم سازي آب استخرها و سلامت شناگران تأثیر مستقیم دارد. در بررسی کیفی آب استخرهاي شنا، عوامل فیزیکی و […]

نیتروژن کل در آب

نیتروژن کل از نظر شیمی تجزیه، نیتروژن کل، جمع نیتروژن آلی، نیتروژن نیترات، نیتروژن نیتریت و کل نیتروژن آمونیاکی است و نیتروژن مولکولی را شامل نمی شود. غلظت نیتروژن کل در فاضلاب های خام بهداشتی از 20 تا 7 mg N/K متغیر است که حدود 40 درصد آن را نیتروژن آلی و 60 درصد را […]

نحوه تشخیص آب معدنی

نحوه تشخیص آب معدنی نحوه تشخیص آب معدنی از آب های معمولی بایستی توسط آنالیز های میکروبی ، شیمیایی و فلزات سنگین شامل پارامتر های جدول زیر مشخص گردد. آب های معدنی به دلیل مواد و املاح معدنی مفیدی که دارند برای سلامتی انسان مفید هستند. آب های معدنی طبیعی معمولا از چشمه ها و […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید