آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس

آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس به عنوان یک باکتری شاخص برای کیفیت بهداشتی آب های سطحی که در آب های آلوده ایجاد عفونت های پوستی و ذات الریه می شود.امروزه باکتري استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus به عنوان یک عامل مهم بیماري زا مخصوصا در بیمارستان ها  شناخته می شود. در 50سال گذشته این باکتري تغییرات ژنتیکی زیادي را متحمل شده است. از آنجایی که این باکتري داراي ژنوم انعطاف پذیري می باشد، سویه هاي بیماري زا و مقاوم به داروي آن گسترش یافته است.

استافیلوکوکوس اورئوس موجب ایجاد طیف وسیعی از بیماري ها مانند اندوکاردیت، استئومیلیت، مسمومیت غذایی، سپتی سمی، عفونت هاي پوستی، کورك، کفگیرك، عفونت هاي بافت نرم و سندرم پوسته پوسته شدن پوست در انسان می گردد.

 

آزمایش-استافیلوکوکوس-اورئوس

روش آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس

روش آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از لوله های تخمیری به این شرح است که  لوله های دارای ۱۰ میلی لیتر محیط کشت M-SB را بر طبق  روش آزمایش احتمالی تلقیح می شوند و به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۳۵ درجه سانتیگراد قرار داده می شوند. بعد از طی زمان انکوباسیون از لوله های مثبت که دارای کدورت و حباب می باشند در پلیت های LSAM کشت خطی داده و مدت ۴۸ ساعت و در دمای ۳۵ درج سانتیگراد قرار داده می شوند.  منطقه دارای کدورت اطراف کلنی ها پس از ۲۴ ساعت نشان دهنده ی  فعالیت لیپووتیلن-لیپاز و منطقه زرد بعد از ۴۸ ساعت اطراف کلنی ها گویای تخمیر مانیتول است.

پلیت های منفی را مجددا لوله های اولیه (قبل از اینکه لوله را دور ریخته شود) کشت خطی داده شود. فعالیت لیپوویتیلن-لیپاز با تولید آنزیم کواگولاز ارتباط دارد. برای اطمینان بیشتر از کلنی های تک آزمایش کاتالاز، کواگولاز ، تخمیز مانیتول، تخمیز گلوکوز در شرایط بی هوازی و رنگ آمیزی گرم انجام شود. برای آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس ، تمامی موارد بالا مثبت است.

محیط کشت آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس

محیط کشت مورد استفاده برای آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس بر اساس ترکیبات زیر ساخته می شود.

تهیه محیط کشت آزمایش استافیلوکوکوس اورئوس

برای مدت 4 دقیقه با جوشاندن حرارت داده شود. pH باید حدود 7.0 ± 0.2 باشد. برای تزریق 10 میلی لیتر آماده شود.

مقالات پیشنهادی

آرسنیک در آب

آرسنیک در آب آرسنیک در آب آشامیدنی می تواند موجب بیماری های همچون سرطان پوست و ريه، كم شدن وزن، اسهال، خستگي مفرط، ورم ماهيچه هاي چشم، تورم بدن شود. به طور کلی  فلزات سنگين از نيمه عمر زيستي بالايي برخوردار بوده و با تجمع در خاك و انتقال به زنجيره غـذايي، بعـد از ورود بـه […]

پاتوژن ها و انگل های نگران کننده در آب آشامیدنی

پاتوژن ها و انگل های نگران کننده در آب آشامیدنی برآورد شده است که 1407 گونه پاتوژن های عفونت زای انسانی و 177 گونه پاتوژن نوظهور و دوباره ظهور وجود دارد. این پاتوژن ها شامل باکتری ها (538 گونه)، ویروس ها (208 گونه)، قارچ ها (317 گونه)، انگل های تک یاخته ای (57 گونه) و […]

دستورالعمل نمونه برداری آب

دستورالعمل نمونه برداری آب توصــيه هــاي زيــر دستورالعمل نمونه برداری آب در برداشــت نمونــه هــا  از منابع آب بــراي ســنجش پارامترهــاي فيزيكــي و شــيميايي آب بايــد بــه كــار گرفتــه شــوند. قبل از برداشت نمونه از درستي موقعيت مكاني نمونه برداري و تطابق آن با ايستگاه مورد نظر اطمينان حاصل گردد. اين كار با بررسي مشخصات ايستگاه در […]

میزان مصرف آب در محصولات کشاورزی

میزان مصرف آب در محصولات کشاورزی : میزان مصرف آب در محصولات کشاورزی  ابتداء به تعريف آب مجازي و فرهنگ مصرف آب و چگونگي تعامل كشورها با كمبود آ ب در توليد و تجارت محصولات مختلف پرداخته و سپس برخي راهكارهاي پيشنهادي براي اصلاح مديريت مصرف بهينه آب به همراه تصاويري از ميزان آب مصرفي […]

روش اندازه گیری سیلیس

روش اندازه گیری سیلیس روش اندازه گیری سیلیس با روش مولبیدات سیلیس به شماره روش  4500SiO2.C  بر اساس کتاب استاندارد متد می باشد که در این روش آمونیوم مولیبدات در پی اچ برابر با 1.2 با سیلس و  فسفات موجود واکنش داده و تولید هترپلی اسید می کند. اگزالیک اسید به منظور حذف مولبیدات فسفر […]

فرار جامدات در لجن فعال

فرار جامدات در لجن فعال مشکلات ته نشینی و فرار جامدات در لجن فعال  ممکن است فقط به دلیل یک وضعیت بهره برداری نظیر رشد نامطلوبارگانیسم های رشته ای ،یا در اثر شرایط متنوع بهره برداری نظیر بروز همزمان رشد نامطلوب ارگانیسم های رشته ای و حضور ذره های لخته ای ناشی از فقر مواد […]

گندزدایي آب چاه ها

گندزدایي آب چاه ها بمنظور گندزدایي آب چاه ها ، در زمان سیلاب، زلزله، آشوب هاي داخلي و سایر بلاهاي طبيعي وساخت بشر موجب آسيب به چاه هاي دستي مي شوند. در این بخش هدف ارائه اقدامات لازم براي بازسازي و تعمير چاه هاي دستي جهت بازگشت به شرایط اوليه مي باشد. اقدامات تعمير و بازسازي […]

اندازه گیری اکسیژن محلول در آب به روش یدومتری

اندازه گیری اکسیژن محلول در آب به روش یدومتری اندازه گیری اکسیژن محلول در آب به روش یدومتری دقیق ترین و واضح ترین روش برای تعیین مقدار اکسیژن محلول (dissolved oxygen) در آب می باشد. این روش بر اساس افزودن محلول منگنز دی والانت می باشد که سپس یاعث قلیاییت قوی آب شده و در یک بطری […]

آزمایشگاه های آنالیز آب

آزمایشگاه های آنالیز آب هدف از ایجاد آزمایشگاه های آنالیز آب بررسی کیفیت انواع نمونه های آب و فاضلاب می باشد. این آزمایشگاه ها برای انجام آزمایشات مربوط به کیفیت آب باید دارای نیروهای متخصص و مجرب باشند. به علاوه داشتن تجهیرات و دستگاه های مربوط به آزمایشات از ضروریات می باشد. داشتن یکسری از […]

نگهداری آب استخر شنا

نگهداری آب استخر شنا : نگهداری آب استخر شنا ، شامل تعیین دما ،رطوبت ، سرعت جریان هوا و … می باشد.تمامی این آزمایش ها در  آزمایشگاه آب آبرام ، انجام می شود. دما مناسب نگهداری آب استخر شنا : درجه حرارت هواي استخرهاي سرپوشيده بايد يك تا دو درجه بالاتر از دماي آب باشد اما نبايد […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید