آزمایش اندازه گیری چگالی آب

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

آزمایش اندازه گیری چگالی آب

آزمایش اندازه گیری چگالی آب با استفاده از چگالی متر دقیق ارتعاشی (لرزشی) جریان قابل اندازه گیری است که این قابلیت را دارد که چگالی نمونه های آب طبیعی را اندازه گیری کند. آزمایش اندازه گیری چگالی آب با گذراندن نمونه آب از یک تیوب ارتعاشی (لرزشی)  که دریک محیط با دمای ثابت قرار دارد، قابلیت انجام دارد. چگالی محلول (ρ) متناسب است با مربع زمان ارتعاش (τ). پس طبق فرمول شماره ۱ زیر چگالی برابر است با :

آزمایش-اندازه-گیری-چگالی-آب

که در فرمول بالا A و B مربوط به داده های کالیبراسیون بوده و که B با اندازه گیری چگالی آب دریا با چگالی متر کالیبره می شود. که مقدار اختلاف بین چگالی نمونه و چگالی آب خالص در بر اساس فرمول ۲ می باشد. که  τ و  τ 0 (به ترتیب)برابر است با دوره زمانی نمونه و آب. سیستم با دو نمونه که چگالی آنها مشخص شده است کالیبره می شود. چرا که دستور العمل استفاده از دستگاه برند های متفاوت ، مختلف می باشد.

دستگاه اندازه گیری چگالی آب

 

شوری نمونه می تواند عددی از ۱ اتمسفر فشار دریا باشد.این اختلاف نسبی  (ρ -ρ0)  نسبت به شوری عملی (S)  تابعی از دما است.

محاسبات آزمایش اندازه گیری چگالی آب

اجرا کردن ساده تکرار با تنظیم کردن S تا زمانی که مقدار ρ − ρ0 در دمای مشخص اندازه گیری شود. اگر اندازه گیری ها در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد انجام شود. شوری می تواند از معادله زیر بدست بیاید.

اندازه گیری شوری در آب دمای ۲۵ درجه سانتیگراد

که در اینجا  τ = 0.0012 .

شوری های تقریبی همچنین می تواند با استفاده از چگالی یا جاذبه نسبی قابل اندازه گیری است.این اندازه گیری های شوری با هیدرومتر در دمای مشخص قابل اندازه گیری است.  این آزمون بر اساس شماره روش 2520c استاندارد متد برای آنالیز آب و فاضلاب می باشد.

 

مقالات پیشنهادی

جیوه در آب های نفتی

جیوه در آب های نفتی : جیوه در آب های نفتی ، مخصوصا  آبهای منطقه عسلويه در خليج فارس به دليل موقعيت استثنائی خود كه محل احداث تعداد زيادی پالايشگاه گاز و كارخانه پتروشيمی است، به وفور یافت می شود. ای آب ها به طور مستقيم و غير مستقيم در معرض ورود آلاينده های مختلف […]

نمونه برداری میکروبی آب

نمونه برداری میکروبی آب : به طور كلي همواره نمونه برداری میکروبی آب از محلي كه آب درحال جريان اسـت برداشـته و از نمونـهبـرداري از كنـارههـاي سـاحل رودخانه و جاهايي كه آب راكد است خودداري شود. در نواحي كمعمق براي جمعآوري نمونه با احتياط به محلي كه آب در حال جريان است رفته، و در […]

دستگاه جذب اتمی و روش های طیف بینی

دستگاه جذب اتمی و روش های طیف بینی

دستگاه جذب اتمی و روش های طیف بینی روشهای طیف بینی تجزیه بر تولید و یا بر همکنش تابش الکترومغناطیس با ماده استوارند .دستگاه جذب اتمی با از بین روشهای طیف بینی تجزیه به روشهای جذبی ، بر تضعیف یک دسته پرتو از تابش الکترومغناطیسی در نتیجه برهم کنش آن با آنالیت و جذب قسمتی […]

حذف نیترات آب آشامیدنی

حذف نیترات آب آشامیدنی : حذف نیترات آب آشامیدنی از مهم ترین چالش های تصفیه آب است. نيترات از متداول ترين آلاينده هاي شيميايي آب هاي زيرزميني مي باشد افزايش آلودگي آبهاي سطحي و زيرزميني توسط نيترات، انگيزه مهمي براي يافتن راه حلهاي با حداقل اثرات زيست محيطي براي حذف آنها مي باشد. با بررسي هاي […]

كليفرم

روش تخمير چند لوله اي براي باكتري هاي گروه كليفرم

تخمير چند لوله اي براي باكتري هاي گروه كليفرم گروه كليفرم شامل گونه هايي از باكتري هاي متعلق به خانواده آنتروباكتريا سه ها هستند. تعريف قديمي از اين گروه بر اساس باكتري شناسي علمي نبوده.بلكه مبتني بر روش تخمير لاكتوز مي باشد. بنابراين در رابطه با روش تخمير، اين گروه تحت عنوان باكتري هاي هوازي […]

آزمایشگاه آب و خاک تهران

آزمایشگاه آب و خاک تهران آزمایشگاه آب و خاک تهران شرکت آب راهبر محاسب یکی از آزمایشگاه های فعال در زمینه آزمایش آب و خاک می باشد. این آزمایشگاه در مرکز رشد واحدهای فناوری و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی واقع شده است (آدرس آزمایشگاه). در این آزمایشگاه کلیه پارامترهای مربوط به آب و خاک آزمایش […]

انعقاد – لخته سازی – ته نشینی در تصفیه آب

انعقاد – لخته سازی – ته نشینی در تصفیه آب در واقع در انعقاد آب توسط منعقد کننده هایی مانند نمک های آهن و آلومینیوم و بعضی مواقع کمک منعقد کننده ها از جمله سیلیکای فعال، بنتونبت، پلی الکترولیت ها و نشاسته ناپایدار شده و ذرات کلوئیدی از جمله کلوئیدهای معدنی، سلول های میکروبی و […]

شبکه توزیع آب شهری

شبکه توزیع آب شهری : شبکه توزیع آب شهری ، آب آشاميدني، آبي است كه براي مصرف انساني و تمامي كاربري هاي خانگي مناسب باشد. دسترسي به آب آشاميدني سالم يك نياز اساسي و يك حقوق انساني است، اما هنوز ريشه ي اصلي بسياري از مسائل بهداشتي بويژه در كشورهاي در حال توسعه، مربوط به […]

سختی کلسیم

سختی کلسیم: سختی کلسیم ، کلسيم ومنيزيم قسمت عمده سختي آب را تشكيل مي دهند . کلسيم بصورت آهك يا هيدروکسيد کلسيم در عمليات سبك کردن آب و براي کنترل خورندگي آب از طريق تصحيح پی هاش آن بكار مي رود. آب مورد آزمايش بايد عاري از رنگ و کدورت باشد ، اين عوامل مي توانند بر […]

کلی فرم های موجود در آب

کلی فرم های آب

کلی فرم های آب کلی فرم ها و باکتری های موجود درآب از علل اصلی آلوده کننده آب های سطحی و زیرزمینی می باشد و ایرن باکتری ها رشد کننده در روده و انسان و حیوان های خون گرم هستند.MPN آب آشامیدنی: آبی است که عوامل فیزیکی، شیمیائی، بیولوژی و راد یونوکلوئیدی آن در حد […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید