استانداردهای استخر شنا

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

استانداردهای استخر شنا :

در استانداردهای استخر شنا ، تصفيه و گندزدايي آب استخرهاي شنا بايد ويژگيها و الزامات باكتريولوژيكي، فيزيكي و شيميايي مناسبي براي آب استخر شنا مد نظر قرار گيرد.

ويژگيهاي باكتريولوژيكي آب : 


ويژگي هاي باكتريولوژيكي آب استخرهاي شنا(استانداردهای استخر شنا) بايد مطابق جدول زیر باشد :

استانداردهای استخر شنا

ويژگيهاي فيزيكي و شيميايي آب :

معيارهاي الزامي براي مشخصات فيزيكي و شيميايي آب استخرهاي شنا (استانداردهای استخر شنا ) بايد طبق مواد زیر است :

  • براي استخرهايي كه با كلرگندزدايي مي شوند پی هاش باید 7.8 تا7.2 باشد.
  • براي استخرهايي كه با برومین گندزدايي مي شوند پی هاش باید 8 تا7.2 باشد.
  • كلرين تركيبي ، حداكثر 0.4ميليگرم در ليتر(0.4 ppm) در صورتي كه از كلر جهت گندزدايي استفاده شود.
  • كلرين آزاد ، 1تا 3ميليگرم در ليتر(1-3 ppm) در صورتي كه از كلر جهت گندزدايي استفاده شود.
  • برومين باقي مانده ، 1تا 3ميليگرم در ليتر(1-3 ppm)  در صورتي كه از كلر جهت گندزدايي استفاده شود.
  • غلظت ازن ، حداكثر 0.12ميليگرم در ليتر(0.12 ppm) در صورتي كه از ازن جهت گندزدايي استفاده شود.
  • تري هالومتان(THM) ، حداكثر 0.2ميلي گرم در ليتر (0.2 ppm)
  • پرمنگنات پتاسيم ، حداكثر 10ميلي گرم بر ليتر (10 ppm)
  • قليائيت ،  بين 80تا 120ميلي گرم در ليتر ( 80-120 ppm)
  • سختي کل ،   بين 180تا 250ميلي گرم در ليتر (180-250 ppm )
  • TDS ، حداكثر 800ميلي گرم بر ليتر( 800 ppm)
  • سولفات مس ، حداكثر 1ميلي گرم بر ليت(1 ppm)
  • كدر بودن آب ، حداكثر NTU 0.5
  • شفافيت ، ديد قائم در تمام عمق براي كل استخر

گندزدايي آب استخر :

استخرهاي شنا بايد به گونه اي طراحي گردند كه آب آنها بطور مستمر توسط مواد شيميايي و يا روشـهاي مناسب ديگر مورد عمليات ضدعفوني كردن قرار بگيرد و ترجيحاً فرايند كنترل ميزان مـواد شـيميايي اصـلي آن نيز به صورت خودكار انجام شود.

دستگاه تزريق مواد ضد عفوني كننده :


يك دستگاه خودكار كه عمليات تزريق افزودني هاي لازم جهت ضدعفوني كردن آب را انجام مي دهـد وپ به راحتي قابل تنظيم شدن مي باشد، بايد در مجموعه استخر قرار داشته باشد.

ساختار تجهيزات ضدعفوني كننده  :


تزريق كننده هاي دستگاه ضدعفوني كننده بايد ساختاري كاملاً محكم داشـته و از مـوادي سـاخته شـده باشد كه در برابر سايش و خوردگي و اثرات شيميايي ناشي از محلول ها و بخـارات ضـدعفوني كننـده مقـاوم باشد. همچنين نبايد به راحتي تحت تاثير استفاده مداوم و مستمر از كار بيافتد.

 

 

 

مقالات پیشنهادی

كليفرم

رنگ آميزي باکتری

رنگ آميزي باکتری: برای رنگ آميزي باکتری باید محلولی که ترکیب آن به شرح زیر آمده است را به وسيله كاغذ صافي ،صاف كرده و در يك شيشه يا بطري درب دار رنگ آميزي بريزيد. محلول لوگل ، اصلاح شده براي رنگ آميزي گرم  را در يك هاون پودر كنيد. آب مقطر را كم كم اضافه […]

کیفیت آب مصرفی طیور

کیفیت آب مصرفی طیور کیفیت آب مصرفی طیور یکی از مهمترین عوامل تأثیر گذار بر رشد و بازده طیور و سلامت آنها است. علاوه بر آن سلامت مصرف کننده گان گوشت مرغ نیز از سلامت آب و متقابلاً سلامت گوشت تأثیر می پذیرد. طیور به مقدار زیادی آب نیاز دارند و بیشتر وزن آنها (حدود […]

استاندارد آب صنعتی

استاندارد آب صنعتی با توجه به مطالعات انجام شده، شاخص هاي در نظر گرفته شده براي استاندارد آب صنعتی شامل: شاخصهاي ميكروبي، جلبـك، ،pH ، اكسيژن محلول و آهن، منگنز، COD، سختی کل، قلیائیت کل، سیسلس و شاخصهاي توصيفي مثل بو، مزه، جامدات و مواد شناور، روغن و گياهان مزاحم ميباشند. در مورد وضعيت جلبكها در […]

اسامی باکتری های هتروتروف

اسامی باکتری های هتروتروف اسامی باکتری های هتروتروف باكتري هاي هوازي- بي هوازي اختياري هستند كه به جز (BacillusوMicrocoucus) بقيه گرم منفي بوده و جنس هاي (KlebsiellaوAeromonas، Citrobacter ، Alcaligenes، Moraxella، Enterobacter، Proteus  Flavobacterium ،Serratia ،Pseudomonasو Acinetobacter را شامل مي شوند. جنسهاي غالب اين مجموعه، باكتريهاي Acinetobacter ،Serratia ، Pesudomonas ، Flavobacterium ، Enterobacter هستند. جنس هاي […]

طراحی آزمایشگاه آب و پساب

طراحی آزمایشگاه آب و پساب برای طراحی طراحی آزمایشگاه آب و پساب ، باید از حداقل فضای محیط استفاده شده و سعی گردد که میزهای آزمایش ، تمام فضای اتاق را اشغال ننماید. در مطلب استاندارد های طراحی آزمایشگاه شیمی  برخی از استاندارد هی مورد نظر در این زمینه ذکر گردی که این موارد در طراحی […]

آزمایش EC آب

آزمایش EC آب : آزمایش EC آب براي آزمونهاي آب, اغلب به صورت هدايت الكتريكي بيان ميشود و به عنوان معياري از غلظت مواد محلول قابل يونيزه موجود در نمونه بكار ميرود. واحد اين كميت بر حسب زيمنس بر متر بيان ميشود. علايم σو k نيز براي نمايش هدايت الكتريكي بكار ميروند. ثابت سلول, K در آزمایش […]

اندازه گیری فیتوپلانکتون

اندازه گیری فیتوپلانکتون اندازه گیری فیتوپلانکتون ،به عنوان مواد تشکیل دهنده های اصلی که در جوامع آبزی زندگی می کنند و در چرخه اصلی مواد غذایی آبزیان قرار دارند. به همین دلیل آزمایش اندازه گیری فیتوپلانکتون دارای اهمیت فراوانی است. همچنین در محیط های آبی باید اثراتی که ممکن است بر محیط های آۤبی داشته باشد […]

مساله آب

مساله آب در مقیاس جهانی

مساله آب در مقیاس جهانی مساله آب یه بیان دکتر حامد قدوسی استاد فایننس موسسه استیونز و فارغ التحصیل MIT در دانشگاه دوستی می‌پرسید اگر استدلال «هدر نرفتن جریان بازگشتی» را بپذیریم، چرا اصولا باید نگران مدیریت مصرف آب بود؟ نمی‌شود گفت بلاخره هر آبی که جایی می‌ریزد یا تبخیر می‌شود دوباره به زمین برمی‌گردد و […]

میزان استاندارد کلر در آب آشامیدنی

میزان استاندارد کلر در آب آشامیدنی میزان استاندارد کلر در آب آشامیدنی آلوده نشده کمتر از 10 mg/l است. طبق استاندارد 1053  غلظت کلرید در آب های شیرین کمتر از 200 میلیگرم بر لیتر می باشد. حضور کلر در آب عموما به صورت یون -Cl  می باشد. کلرید ها از طریق نهشت جوی ، گرد […]

آزمایش آمونیاک آب

آزمایش آمونیاک آب

آزمایش آمونیاک آب آمونیاک چیست؟ آزمایش آمونیاک آب یکی از آزمایش های مهم آب است. که مولکول آمونیاک از یک اتم نیتروژن و سه اتم هیدروژن متصل به آن تشکیل شده است. با توجه به وجود یک جفت الکترون ناپیوندی بر روی نیتروژن، این مولکول ساختار هرم مثلثی دارد و زوایای پیوند کم‌تر از 109 […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید