باکتری های اکسید کننده آهن

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

باکتری های اکسید کننده آهن

باکتری های اکسید کننده آهن توانایی متابولیسم کاهش آهن موجود در محیط های آبی را دارند ،  که امکان تشکیل رسوب اکسید آهن هیدراته بر روی ترشحات مخاطی را دارند. مکانیسم تا حدودی مشابه باکتری هایی است که از منگنز استفاده می کنند. مقدار زیادی از لجن قهوه ای که تولید می شود، یک رنگ قرمز را به وجود می آورد که بوی ناخوشایندی به آب آشامیدنی می دهد و ممکن است این آب برای اهداف صنعتی یا خانگی غیر قابل استفاده باشد.

 

باکتری های اکسید کننده آهن

این باکتری ها، انرژی خود را توسط اکسیداسیون آهن بدست می آورند و یا تبدیل فرم آهن از فرو به فریک به دست می آورند.
فرم فریک آهن به صورت هیدروکسید فریک [Fe(OH)3] ته نشین می شود. آهن ممکن است از لوله های آهن به شبکه آب وارد شود. به دلیل انرژی بالا ، مقدار هیدروکسید ذخیره شده بسیار زیاد تر است در مقایسه با سلول های محصور شده.بعضی از باکتری هایی که آهن فرو را اکسید نمی کنند ممکن است سبب شود که به صورت غیر مستقیم محلول یا تامحلول شود.

در رشد باکتری های آهن، آهن را با استفاده از رادیکال های آلی که آهن را آزاد می شوند ، آزاد می کنند. و جاهایی که آهن متصل شده یا شرایط محیطی  تغییر یافته است تا به محلول یا رسوب آهن اجازه داده شود. تحت این شرایط مقدار کمتر هیدروکسید فریک ممکن است تولید شود. اما بو ، طعم و طعم و مزه، بویایی آهن ممکن است وجود داشته باشد.شناسایی باکتری های مزاحم آهن معمولا بر اساس بررسی های میکروسکوپی مواد مشکوک در آن، ساخته شده است.

به طور معمول ممکن است باکتری های اکسید کننده آهن در توده لجن فعال ، توده های رشد میکروبی در دریاچه ها، رودخانه ها و جریان ها و آب برج خنک کننده وجود داشته باشد.

نمونه هایی را که مستقیما سانتریفیوژ شده اند و رسوب کرده اند از چاه جمع آوری شده ویا به صورت میکروسکوپی بررسی شوند. بخشی از رسوب را بر روی یک اسلاید میکروسکوپ قرار دهید. سپس پوشش را با یک لغزش پوشش، و تحت یک میکروسکوپ کم قدرت برای رشته ها و رشته های محکم شده با آهن مورد بررسی قرار گیرد. مواد گیر افتاده اغلب نمونه های بسیار خوبی از فیلترها می باشند که در مقابل سوپاپ های عقب باکتری های اکسید کننده آهن قرار گرفته اند.

آب از چاه ها می تواند از یک فیلتر غشاء 0.45 میکرومتر عبور کند. این فیلتر به وسیله میکروسکوپیک پس از خشک شدن و پاکسازی با روغن غوطه وری به طور مستقیم در غشاء مورد استفاده قرار می گیرد. میکروسکوپ های فاز متضاد امکان بررسی ناپایدار مواد مدیا را امکان پذیر می سازد. از رنگ هندي يا لاتوفنول آبی برای رنگ آميزي هنگام نور معمول می توان استفاده کرد.

همچنین باکتری های باکتری های اکسید کننده آهن در هنگام اپیفلوفسنس مشاهده شده اند که روش میکروسکوپی (به شماره روش 9216B) مورد استفاده قرار گرفته است.

 

مقالات پیشنهادی

آزمایشگاه آب و پساب

آزمایشگاه آب و پساب

آزمایشگاه آب و پساب برای تشخیص سلامت آب از لحاظ آشامیدنی و آبیاری باید آزمایش میکروبی و شیمیایی آب در آزمایشگاه آب و پساب معتبر اجرا گردد که آزمایشگاه مذکور باید قابلیت اندازه گیری پارامتر هایی همچون تعیین کلیه کاتیون ها و آنیون های آب ، فلزات سنگین و مواد آلی آب را داشته باشد. […]

نمونه برداری از فاضلاب

نمونه برداری از فاضلاب نمونه برداری از فاضلاب که به صورت صحیح انجام شود،مهم ترین شرط دستیابی به نتایج صحیح در آنالیز های میکروبی، شیمیایی و فیزیکی و فلزات سنگین فاضلاب است. نمونه برداری باید توسط افراد متخصص یا حداقل افرادی که به مسائل مربوطه آشنایی کامل دارند، انجام شود. باید توجه داشت که شیوه […]

باکتری های موجود در آب

باکتری های موجود در آب : گروه كليفرم که شامل گونه هايي از باکتری های موجود در آب که متعلق به خانواده آنتروباكتريا سه ها هستند. تعريـف قديمي از اين گروه بر اساس باكتري شناسي علمي نبوده، بلكه مبتني بر روش تخمير لاكتوز مي باشد. بنابر اين در رابطه با روش تخمير، اين گروه تحت عنوان […]

بهداشت آب آشامیدنی

بهداشت آب آشامیدنی : بهداشت آب آشامیدنی موضوعي بسيار مهم در بهداشت عمومي و مديريت سلامت مخصوصا در زمان مسافرت و ایام نوروز می باشد. قبل از پرداختن به راه كارهاي عملي استحصال، انتقال، بهسازي و توزيع آن لازم است اين عنصر حياتي موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پايدار، شناخته شود. در شرایط […]

روش اندازه‌گیری سیلیس آب

روش اندازه‌گیری سیلیس آب روش رنگ سنجی و روش نورسنجی از روش های اندازه‌گیری سیلیس آب می‌باشد که در زیر هر کدام به صورت جداگانه توضیح داده می‌شود. در آزمایشگاه آب شرکت دانش بنیان آبرام علاوه بر سیلیس همه پارامترهای شیمیایی، فیزیکی، میکروبی و فلزات سنگین آزمایش می‌شود. جهت اطلاع دقیق از آزمایش‌های انواع آب، […]

اسامی باکتری های هتروتروف

اسامی باکتری های هتروتروف اسامی باکتری های هتروتروف باكتري هاي هوازي- بي هوازي اختياري هستند كه به جز (BacillusوMicrocoucus) بقيه گرم منفي بوده و جنس هاي (KlebsiellaوAeromonas، Citrobacter ، Alcaligenes، Moraxella، Enterobacter، Proteus  Flavobacterium ،Serratia ،Pseudomonasو Acinetobacter را شامل مي شوند. جنسهاي غالب اين مجموعه، باكتريهاي Acinetobacter ،Serratia ، Pesudomonas ، Flavobacterium ، Enterobacter هستند. جنس هاي […]

آمونیاک محلول در آب

آمونیاک محلول در آب : آمونیاک محلول در آب يكي از آلاينده هاي رايج در پسابهاي شهري، كشاورزي و صنعتي به شمار مي آيد. آمونیاک محلول در آب مشكلات فراواني را ايجاد ميكند و به همين دليل حذف آمونياك از پساب امري ضروري به نظر ميرسد. افزايش ميزان اكسيژن مورد نياز آب هاي دريافت كننده […]

روش های محلول سازی

روش های محلول سازی برای آگاهی از روش های محلول سازی در ابتدا باید اطلاعات شيميايي مربوط به ماده حل شونده نظير نام يا فرمول شيميايي، جرم مولكولي،درصد خلوص و … را از روي برچسبي كه بر ظرف نگهداري آن زده شـده است بدست آورده و سپس با تعيين نوع واحد غلظت براي محلول مورد […]

حضور مدیر عامل شرکت آبرام در شبکه جام جام

حضور مدیر عامل شرکت آبرام در شبکه جام جام

حضور مدیر عامل شرکت آبرام در شبکه جام جام روز چهارشنبه 2 م شهریور سال 1401 آقای مهندس محمد محمودزاده مدیر عامل شرکت آبرام – آب راهبر محاسب در شبکه جام جم در برنامه هم نشینی حضور یافتند و در مورد حوزه فعالیت های این شرکت و پیشینه شرکتت و همچنین محصولات و خدمات بحث […]

دمای استاندارد آب جکوزی

دمای استاندارد آب جکوزی دمای استاندارد آب جکوزی آب گرم باید بین ۳۶ تا ۴۰ درجه سانتیگراد باشد. به طور کلی کیفیت آب جکوزی در دمای و بهره برداری آب استخر تاثیر گذار است. در بهره برداري و استفاده از استخرهاي شنا حفظ سلامتي شناگران حائز اهميت است چرا كه اضافه شدن موادي نظير چربي، عرق […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید