حد مجاز فسفات در آب آشامیدنی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

حد مجاز فسفات در آب آشامیدنی

حد مجاز فسفات در آب آشامیدنی مقدار کمتر از 0.03 میلیگرم بر لیتر بر اساس استاندارد سازمان حفاطت محیط زیست آمریکا(EPA) می باشد.  فسفر به شکل ارتو فسفات، وفسفات آندانسه (پيرو ، متا وارتو ) و فسفات با باندهاي آلي طبقه بندي شده است و ندرتا به مقدار زياد در آبهای طبيعی که برای شرب مورد مصرف قرار می گيرند وجود دارد ومعمولا دربعضی از محيط هاي آبي ، ذرات معلق ، آب رودخانه يا رسوبات و بدن موجودات آبزي يافت مي شود.

در مطلب اندازه گیری فسفات به روش نوری ، روش آنالیز این ترکیب تشریح گردیده است.

حد مجاز فسفات در آب آشامیدنی

فسفات ها در آب های طبیعی و پساب ها اغلب به صورت فسفات وجود دارند. آنها را به سه دسته ارتوفسفات ، فسفات های تجمع یافته ، و فسفات های آلی تقسیم بندی می کنند. فسفر ها به صورت محلول ، ذره یا در بدن موجودات زنده آبی وجود دارند. اشکال فسفات ها در منابع مختلفی نشات می گیرند. مقادیر اندکی از ارتو فسفات ها یا فسفات های تجمعی به منابع آبی اضافه می شوند و مقادیر بسیار زیادی از آن ها در خشکشویی ها به دلیل خاصیت پاک کنندگی به کار می روند. فسفات ها در فرآوری آب های مربوط به دیگ بخار به کار می روند. ارتوفسفات های موجود در کود های به کار رفته در زمین های زراعی  محلی بیشتر به هنگام وزش باد شدید و طوفان ها به سطوح آب ها آورده می شوند و مقدار کمی از آنها نیز با ذوب شدن برف ها به آب ها نفوذ می کنند. فسفات های آلی در ابتدا با فرآیند های بیولوژیکی تشکیل می شدند. آنها همراه پساب ها و ذرات باقی مانده غذا به فاضلاب ها وارد می شوند. فسفر برای رشد موجودات زنده ضروری است و ماده مغذی مطلوبی محسوب می شود.

 

مقالات پیشنهادی

حجم اسید برای آماده سازی نمونه

حجم اسید برای آماده سازی نمونه حجم اسید برای آماده سازی نمونه آب و خاک متفاوت است چرا که پارامتر های متفاوتی مانند نوع آنالیت و فلزی مورد اندازه گیری در آن تاثیر دارد. نمونه های که دارای غلطت نقره بیشتر از ۱۰۰۰ (ppb) باید رقیق شوند تا برای اندازه گیری با شعله دستگاه جذب […]

نیترات در آب

نیترات در آب از نظر علمي نیترات در آب محصول نهايي تثبيت هوازي تركيبات نيتروژن دار به عنوان پايدارترين تركيب اكسيژن دار آنها محسوب مي شود.  نیترات به مقدار زياد در آب محلول است. از نظر شيميايي اين تركيب واكنش پذير نبوده و تنها ميكروب ها قادر به احياي آن به نيتريت هستند. در آب هاي […]

پاتوژن ها و انگل های نگران کننده در آب آشامیدنی

پاتوژن ها و انگل های نگران کننده در آب آشامیدنی برآورد شده است که 1407 گونه پاتوژن های عفونت زای انسانی و 177 گونه پاتوژن نوظهور و دوباره ظهور وجود دارد. این پاتوژن ها شامل باکتری ها (538 گونه)، ویروس ها (208 گونه)، قارچ ها (317 گونه)، انگل های تک یاخته ای (57 گونه) و […]

تری هالومتان در آب

تری هالومتان در آب ﻧﺘﺎﻳﺞ ﺑﺮرﺳﻲ ﺳﺎزﻣﺎن ﺣﻔﺎﻇﺖ ﻣﺤﻴﻂ زﻳﺴﺖ آﻣﺮﻳﻜﺎ در ﻣﻮردتری هالومتان در آب در ﺳﺎل 1997اﻧﺘﺸﺎر ﻳﺎﻓﺖ. ﺑﻪ ‫ﺻﻮرت ﭘﻴﻮﺳﺘﻲ ﺑﻪ ﻣﻘﺮرات ﻣﻠﻲ آب آﺷﺎﻣﻴﺪﻧﻲ آﻣﺮﻳﻜﺎ ﺿﻤﻴﻤﻪ ﺷﺪ. ﻫﻴﺞﮔﻮﻧﻪ ﺳﻨﺪي ﻛﻪ دﻻﻟﺖ ﺑﺮ آﺛﺎر زﻳﺎﻧﺒﺎر ﻛﻮﺗﺎه ﻣﺪت ﺗﺮيﻫﺎﻟﻮﻣﺘﺎﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﺳﻼﻣﺖ اﻓﺮاد ﻛﻨﺪ، ﺑﻪ دﺳﺖ ﻧﻴﺎﻣﺪ. وﻟﻲ ‫در اﺳﺘﻔﺎده از آب آﻟﻮده ﺑﻪ […]

محلول های استاندارد

محلول های استاندارد : محلول های استاندارد چیست ؟ محلولی را استاندارد گويند که در آن ، رابطه بين مقادير ماده حل شده و محلول يا رابطه بين مقدار ماده حل شده و حلال بنحوی معلوم باشد. با معلوم بودن مقدار ماده حل شونده و مقدار حلال تشکيل دهنده محلول ، غلظت محلول مشخص میگردد. […]

خبرنامه پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی

خبرنامه پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی سومین نشست مشترک مدیران مراکز رشد و معاونین پارک‌های علم و فناوری تهران در پارک شهید بهشتی سومین نشست مشترک مدیران مراکز رشد و معاونین پارک‌های علم و فناوری تهران بیست و نهم مردادماه، با هدف ارائه تجربیات و سازوکارهای تجاری‌سازی برای بدست آوردن راه‌حل‌هایی در راستای […]

انتخاب زمان نمونه برداری آب

انتخاب زمان نمونه برداری آب انتخاب زمان نمونه برداری آب در مخازن آب بستگي به ويژگي هاي كيفي آب مخزن و كاربري آب و هدف عمليات پايش دارد.درمخازني كه تغييرات كيفي آب در آنها بيشتر است. فواصل زماني نمونه برداري بايد كمتر از مخازني باشد كه كيفيت آب در آنها نسبتا ثابت است. در صورت عدم […]

آزمایش جارتست

آزمایش جارتست آزمایش جارتست،یک آزمایش عملی برای تعیین مقدار بهینه ماده منعقد کننده و ارزیابی لخته سازی و ته نشینی در تصفیه خانه های آب می باشد. آزمایش جار در واقع یک مدل کوچک از واحد های انعقاد ، لخته سازی و ته نشینی در تصفیه خانه های در حال کار می باشد. در این […]

اندازه گیری بو در آب

اندازه گیری بو در آب اندازه گیری بو در آب براي نمونه هـایی ماننـد آبهـاي طبیعـی بـی بـو تـا فضولات صنعتی با آستانه بوي بسیار بالا قابل اندازه گیري مـی باشـد. در مـورد نمونـه هـاي شـدیدا” بـودار مشکلی وجود ندارد چون آن نمونه ها پیش از آنکه بدست آزمایش کننده برسند چندین برابـر کـاهش رقـت می […]

آب و رسوب دیگ بخار

آب و رسوب دیگ بخار : آب و رسوب دیگ بخار همواره موجب کاهش عمر دیگ بخار می گردد لذا باید همواره تست ها و آزمایش های مربوط به دیگ بخار را در آزمایشگاه آب شرکت آبرام انجام داد. هر آبی را نباید به سیستم دیگ بخار وارد کرد به این دلیل که باعث خوردگی […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید