دستشویی وحمام پیش ساخته

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

دستشویی وحمام پیش ساخته :

دستشویی وحمام پیش ساخته ،از جمله تجهيزات بهداشتي اوليه اي هستند که در مناطقی که فاقد آنها هستند(بخصوص در بلایایي که سرویس هاي بهداشتي و شبكه هاي فاضلاب آسيب جدي دیده اند)، مورد استفاده قرار می گيرند. مهمترین نكات مورد توجه در تهيه سرویس هاي بهداشتي پيش ساخته شامل استحكام، مقاومت در برابر خوردگی، سبک و قابل حمل
بودن، دسترسی به آب سرد و گرم، روشویی و وجود تجهيزات جمع آوری فاضلاب است.
دستشویی وحمام پیش ساخته موجود معمولاً به صورت تک چشمه تا شش چشمه و همراه و یا بدون حمام در دسترس مي باشند که بسته به تجهيزات مورد نياز نظير آبگرمكن، دستشویي و تنوع در نوع دسترسي به هر جزء در دسترس مي باشند. در ایران نيز این مجموعه کانكس هاي بهداشتي توسط برخي از شرکت ها توليد مي گردند، تصاویر برخي از این سرویس هاي پيش ساخته در ایران در ذیل آورده شده است
 :

دستشویی وحمام پیش ساخته

در انتخاب سرویس هاي بهداشتي توجه به استحكام و کيفيت محصولات بسيار ضروري مي باشد. دقت شود که استفاده از سرویس هاي بهداشتي جهت دفع صحيح و بهداشتي فاضلاب هاي انساني مي باشد لذا استفاده از این سرویس ها نباید سبب آلودگي زیست محيطي گردد. از این رو توجه به سيستم جمع آوري فاضلاب و سهولت دفع فاضلاب بسيار مهم مي باشد. جمع آوري فاضلاب توالت های پيش ساخته مي تواند در تانكرهاي لاستيكي، سپتيک تانک و یا چاهاي جذبي انجام شود.

دستشویی وحمام پیش ساخته

 

دستشویی وحمام پیش ساخته شكل اصلاح شده اي از توالت هاي چاهک دار بوده که به منظور به حداقل رساندن مشكل بو و مگس طراحي شده اند. در این روش چاهک مجهز به یک لوله تهویه بوده که معمولاً در قسمت بيروني اتاقک توالت قرار گرفته و ارتفاع آن حداقل ۰.۵متر بالاتر از اتاقک است.
براي جلوگيري از ورود حشرات به چاه، انتهاي باز لوله تهویه باید با توري مناسب پوشانده شود. به علاوه براي سهولت در تهویه، هيچ گونه پوششي نباید بر روي سوراخ سنگ توالت قرار داده شود. براي جلوگيري از تجمع مگس در بخش داخلي اتاقک، این قسمت باید به نحو مناسب تاریک نگه داشته شود.

 

مقالات پیشنهادی

طرز تهیه پتاسیم یدید

طرز تهیه پتاسیم یدید طرز تهیه پتاسیم یدید با روش های مختلفی قابل انجام است که یکی از روش ها این است که مقدار ۵۰ گرم پتاسیم یدید را در ۵۰۰ میلی لیتر آب حل کرده و حدود ۱۲۰ گرم جیوه یدید در آن حل شود و سپس به حجم ۱ لیتر رسانده شود. روش […]

آزمایش آب مرغداری

آزمایش آب مرغداری : آزمایش آب مرغداری شامل پارامتر های میکروبی و شیمیایی آب است. چراکه آب، مهمترین ماده غذایی برای مرغها است. با این که ضرورت فراهم بودن آب کافی، و در دسترس بودن آسان آن برای مرغها به خوبی دانسته شده است. اما به تأثیر کیفیت آب در عملکرد مرغها، در بسیاری از مرغداریها […]

ترکیبات شیمیایی آب

ترکیبات شیمیایی آب ترکیبات شیمیایی آب شامل یون های سولفات، کلراید، نیترات، نیتریت، آمونیاک،فسفات و… و فلزات سنگینی همچون آهن، کروم، مس، منگنر، روی و … می باشد.  آب در طبيعت بصورت خالص يافـت نمـيگـردد. بلكـه همواره مقاديري املاح، مـواد معلـق و گازهـاي محلـول را همراه خود دارد و اين موجب ميشـود كـه آب در منـاطق […]

حذف آهن آب آشاميدني

حذف آهن آب آشاميدني : به منظور حذف آهن آب آشاميدني ، پيرولوزيت تاثیر گذار است. پيرولوزيت به عنوان كاتاليزور در اكسيداسيون آهن شركت ميكند. آهن به سطح بستر چسبيده و به اكسيدكننده اين اجازه را ميدهد تا مؤثرتر و كارآمدتر عمل نمايد. بازده حذف اين بسترها بسيار بالا و معمولاً بيش از 95درصد است. مزيت […]

آزمایش PH

آزمایش PH آزمایش pH یکی از مهم ترین و رایج ترین آزمون های شیمیایی می باشد. آزمایش pH نشانگر میزان اسیدی بودن یا اسیدی نبودن نمونه  می باشد. pH در اندازه گیری قلیائیت، کربن دی اکسید و دیگر تعادلات اسیدی و بازی مؤثر می باشد. در دمای مشخص شدت اسیدی یا بازی بودن نمونه با […]

آزمایشگاه آب و خاک کرج

آزمایشگاه آب و خاک کرج

 آزمایشگاه آب و خاک کرج آزمایشگاه آب و خاک کرج شرکت آبرام در حکیمیه ، پردیس شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی واقع شده است. این آزمایشگاه مجهز به تجهیزات پیشرفته جهت اندازه گیری مواد مغذی مورد نیاز گیاه در خاک می باشد. این پارامتر ها شامل نیتروژن کل خاک ، فسفر کل خاک ، پتاسیم […]

آب برج خنک کننده

آب برج خنک کننده برای آزمایش آب برج خنک کننده مثل سایر تجهیزات صنعتی یکسری پارامترهای میکروبی، فیزیکی-شیمیایی و فلزات سنگین وجود دارد. در مورد پارامترهای میکروبی باید گفت که برج های خنک کننده باید عاری از هر گونه میکروب باشند. زیرا وجود میکروبها در آب سیستم های خنک کننده بیش از هر چیزی تشکیل […]

دستگاه gc

دستگاه gc : دستگاه gc یا کروماتوگرافی گازي ، روشی است براي جداسازي و اندازه گیري اجزاي فرار در یک مخلوط.  کروماتوگرافی براساس پخش انتخابی اجزاء مختلف در بین 2 فاز پایه گذاري شده است. یکی از این فازها، فاز ساکن یا Stationary phase نامیده میشود که داراي سـطح زیـادي است و دیگري فاز متحرك یا mobile […]

دمای استاندارد آب آشامیدنی

دمای استاندارد آب آشامیدنی دمای استاندارد آب آشامیدنی برای مصرف در بازه 18 تا 25 درجه سانتیگراد قرار دارد. منابع آب سطحی، در نتیجه تغییرات طبیعی اقلیمی در طول زمان، دارای نوسانات دمایی هستند. نوسانات دمایی آب های سطحی، عمدتاً فصلی هستند؛ ولی ممکن است در بعضی از پیکره های آب کوچک و کم عمق، […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید