استاندارد آب آشامیدنی طیور

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

استاندارد آب آشامیدنی طیور

حفظ کیفیت آب در رنج استاندارد آب آشامیدنی طیور برای جلوگیری از بیماری و افزایش بازدهی طیور یک امر ضروری است. آب بی کیفیت موجب اختلال در خوراک و همین طور هضم و در نتیجه اختلال در عملکرد طیور می شود. علاوه بر آن آب بی کیفیت موجب می شود که اثر واکسن و داروهای داده شده به طیور کم شود. اگر کیفیت آب در حد استاندارد آب آشامیدنی طیور نباشد تجهیرات آبرسانی به مرور زمان آسیب می بینند. این آسیب دیدگی به صورت رسوب گذاری و یا خورندگی در لوله ها و تجهیزات بروز  می کند. برای بررسی آب مورد استفاده طیور باید آن را در یک آزمایشگاه معتمد به صورت دوره ای مورد آزمایش قرار داد.

کیفیت آب مصرفی طیور

استاندارد آب آشامیدنی طیور شامل یکسری پارامترها و شاخص های میکروبی، فیزیکی- شیمیایی و فلزات سنگین می باشد. آنالیز میکروبی پارامترهای کل کلیفرم، کلیفرم گوارشی و شمارش کل باکتری ها را شامل می شود. از پارامترهای شیمیایی می توان به پارامترهای pH، سختی، TDS، کلراید، سولفات، فلوراید، نیترات، نیتریت، سدیم و … اشاره کرد. آهن، منگنز، آلومینیوم، آرسنیک، بور، کادمیوم، کروم، مس، سرب، جیوه، کروم، کبالت و … جزء پارامترهای فلزات سنگین است. جدول زیر کلیه پارامترهای استاندارد آب و محدوده مطلوب و قابل قبول را نشان می دهد.

 

کیفیت آب مصرفی طیور

 

اگر آب مورد استفاده در زنج استاندارد آب قرار نگرفته باشد می توان آن را تصفیه کرد. برای این کار  اول باید آب را آزمایش کرد بعد از روی نتایج به دست آمده سیستم تصفیه طراحی و ساخته می شود. شرکت آبرام با استفاده از نیروهای متخصص و همین طور آزمایشگاه آب مجهز آزمایش آب طیور را انجام می دهد. آزمایش آب طیور همان طور که گفته شد باید به صورت دوره ای (حداقل به صورت فصلی) انجام شود. این شرکت علاوه بر آزمایش، کار طراحی و ساخت سیستم های تصفیه را برای مرغداری ها نیز انجام می دهد. سیستم های تصفیه در دبی های مختلف و بر اساس نیاز پرورش دهندگان طیور به آب قابل طراحی است.

مقالات پیشنهادی

کلی فرم های موجود در آب

کلی فرم های آب

کلی فرم های آب کلی فرم ها و باکتری های موجود درآب از علل اصلی آلوده کننده آب های سطحی و زیرزمینی می باشد و ایرن باکتری ها رشد کننده در روده و انسان و حیوان های خون گرم هستند.MPN آب آشامیدنی: آبی است که عوامل فیزیکی، شیمیائی، بیولوژی و راد یونوکلوئیدی آن در حد […]

استاندارد آب بویلر

استاندارد آب بویلر استاندارد آب بویلر ، بستگی به پارامتر های شیمیایی و فیزیکی و فلزات سنگین موجود در نمونه آب دارد. از جمله این پارامتر ها می توان به سیلیس ، آلومینیوم ، آهن، منگنز،کلسیم،منیزیوم،آمونیاک،بی کربنات،کل املاح محلول،مس، روی، سختی کل،قلیائیت،پی اچ،اكسيژن خواهي شيميايي و مواد معلق اشاره کرد. تعیین مقدار بهینه این مواد […]

عوارض کلر آب استخر

عوارض کلر آب استخر از عوارض کلر آب استخر تحریک و سوزش چشم ، ایجاد لکه بر پوست و خشک شدن پوست وایجاد قارچ های موضعی بر روی پوست و مو نام برد. ممكن است سوزش چشم در اثر شنای طولانی در آب با pH= 7 همراه با کلر ترکيبی باقيمانده کلر آمين ها یا تری کلرید […]

استانداردهای بهداشت آب

استانداردهای بهداشت آب :   با توجه به استانداردهای بهداشت آب   و بر اساس استاندارد هاي ملي به شماره 4208نمونه برداري از آب آشاميدني جهت انجام آزمايشات باكتريولوژي آب انجام و نتايج آزمايش در پرونده آب شهر نگهداري گردد. در صورت مشاهده موارد آلوده ضمن بررسي علت آلودگي نتايج آزمايشها بر اساس محل نمونه […]

حضور مدیر عامل شرکت آبرام در شبکه جام جام

حضور مدیر عامل شرکت آبرام در شبکه جام جام

حضور مدیر عامل شرکت آبرام در شبکه جام جام روز چهارشنبه 2 م شهریور سال 1401 آقای مهندس محمد محمودزاده مدیر عامل شرکت آبرام – آب راهبر محاسب در شبکه جام جم در برنامه هم نشینی حضور یافتند و در مورد حوزه فعالیت های این شرکت و پیشینه شرکتت و همچنین محصولات و خدمات بحث […]

سیستم بازچرخش آب

سیستم بازچرخش آب سیستم بازچرخش آب جهت کنترل کیفیت آب استخر بخصوص استخرهای با جریان آب بازچرخشی، تصفیه آب دارای اهمیت است . این تصفیه عمدتاً شامل صاف نمودن (فیلتراسیون) همراه با و بدون تصفیه شیمیائی است . هدف عمده از تصفیه آب استخر ن گهداری آب در یک شرایط مطلوب و سالم برای استفاده شناگران می باشد. این […]

آزمایش آب صنایع غذایی

آزمایش آب صنایع غذایی آزمایش آب صنایع غذایی نقش مهم در کیفیت مواد غذایی تولید شده و همین کارکرد دستگاه های فرآیند تولید دارد. چرا که اختلال در کیفیت آب باعث اختلال در کار تولید و یا تولید محصولات نامرغوب و غیر بهداشتی می شود. آب در صنایع غذایی به صورت های مختلف مثلا شستشوی […]

سودوموناس. آئروژینوزا

شمارش سودوموناس آئروژینوزا

شمارش سودوموناس آئروژینوزا: سودوموناس آئروژینوز ا گونه .ای از جنس سودوموناس است که گستردگی زیادی در محیط .های طبیعی دارد و آن .را می توان از آب، خاک و سبزی های خام جدا کرد . سودوموناس آئروژینوزا یک باکتری بیماری.زا و فرصت.طلب است که در افراد بیمار، به ویژه افرادی که سیستم ایمنی تضعیف شده دارند، ایجاد […]

رنگ آب آشامیدنی

رنگ آب آشامیدنی : رنگ آب آشامیدنی ، در آبهاي سطحي و زير زميني در نتيجه حضور مواد آلي طبيعي، بويژه مواد هيوميك موجودات آبزي ايجاد مي شود. مواد هيوميك شامل اسيدهاي هيوميك و فلوويك مي باشند که هر دو سبب رنگ زرد در آب مي شوند، اسيدهاي هيوميك سبب رنگ زرد بيشتري مي شوند .حضور […]

کل هالوژن آلی (TOX) در آب

کل هالوژن آلی (TOX) در آب

کل هالوژن آلی (TOX) در آب پارامترهای هالوژن آلی (TOX) بیانگر غلظت هالوژن­ های مفید در مواد آلی محلول در آب است. حضور مولکول­ های آلی هالوژن­دار در آب، نشانگر وجود محصولات جانبی گندزدایی (DBPs) و دیگر آلاینده ­های سنتزی در آن است. مقدار کل هالوژن آلی (TOX) در آب، از نظر پتانسیل مخاطرات بهداشتی […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 6
  • در انتظار بررسی: 2
  • انتشار یافته: 2

محمد يوسف اثنى عشرى (دامپزشك) گفت:

ممنونم از شما بسيار قابل لستفاده بود

developer گفت:

خواهش میکنم

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید